Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: propisi i skuter  (Posjeta: 5217 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Padawan

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • PRETPOSTAVKA JE MAJKA SVIH ZAJEBA.......
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
propisi i skuter
« : 13 Travanj, 2009, 07:50:25 »
ola

imao sam nrg pj i vespu s50 ,sada bum najvjerovatnije uzeo yamahu neosa 4t.
odlucio sam to iz vishe razloga.nemam A  kat i niti imam namjeru je polagati jer me ne zanima niti 500 niti 1000 cc a ono kaj me zanima je 125 cc i to je to.vespa 125cc ili nekaj slicno je idealno za mene ,lagana voznja od a-b tocke i malo gustanja po gradu  ;D ;D.dok pedeji ne naprave ko u francuskoj ili u eu da s b kat mozes voziti  125 cc prisiljen sam voziti 50cc :(.
nazalost odblokirani skuteri su sada divan nacin da se puni proracun tako da kupovina nrg,runnera i slicnih bu postalo totalno neisplativo jedino ko je spreman stalno placati 500 kuna za odblokiran skuter.

jesam li u pravu?da li je odzvonilo odblokiranim skuterima?ili grijesim?

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
Odg: propisi i skuter
« Odgovori #1 : 13 Travanj, 2009, 08:50:27 »
ugradis el.blokadu na mjesto di nije bas vidljivo panduru kad te zaustavi! I ne te vozi na valjke...skuter ce ti pokazat 50 a on ce ispast jelen

Offline Padawan

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #2 : 13 Travanj, 2009, 09:25:12 »
brijem da ja ne ispadnem jelen ak se zainati :toothy9:
dode mi iza leda s motoorom i vidi da idem 70-80 kmh i banana sam   

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 13 Travanj, 2009, 09:28:48 »
to ne vrijedi..
samo službena naprava poput multinove i slično može poslužiti kao dokaz o počinjenom prekršaju, a ne to što se murijak vozi iza tebe i na njegovom cajgeru piše 80..

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #4 : 13 Travanj, 2009, 09:43:35 »
ivanm malo čitaj zakon vrijedi ti i njegov cajger na motoru za to. kad ti je motor uredno regan a on smatra da ti motor nije tehnički ispravan da je prepravljan  skinut če ti table i poslati te na vanredni tehnički pregled, tek ako tamo ustanove da sa tvojim skuterom je sve ok on mora tj. MUP mora vratiti table iplatiti taj vanredni tehnički pregled.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Padawan

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #5 : 13 Travanj, 2009, 11:59:47 »
da ak vidi da idem 80 a na vanrednom 50 znat ce da imam el blokadu i opet sam banana :toothy12:.
ak se zainati naci ce mi i el blokadu i 1000 drugih stvari pa bu kazna bila mojih 5 placa :laughing7: :laughing7:.
sad je oko 500 kuna kazna za deblokadu jel?
2-3 put mjesecno nek me skine pffff pa bicu vise po tehnickim pregledima nek s zenom hebiga ne valja nikako

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #6 : 13 Travanj, 2009, 12:24:40 »
jbt cega se bojis tako........stvarno ti se da vozit 45 po cesti??
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline Padawan

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #7 : 13 Travanj, 2009, 12:39:02 »
a naravno da mi se neda ali znam da bum lego kad tad i kad me opere par puta sa 500 kuna nebu mi vishe ni do voznje.pa odi na tehnicki pa odi na muriju pa cekaj tamo pa cekaj amo  :violent1: :violent1: :violent1:

ili da skinem blokadu jurim 80 ,obucem haljinu i nabijem kacigu valjda me nebu zaustavljali hehe :toothy9: ;D

Offline majic_sk

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: sr 50
« Odgovori #8 : 13 Travanj, 2009, 18:55:16 »
oprosti, ali koja je onda poanta ove teme...neželiš ništa jače od 50ccm, jer nemaš vozačku te ne želiš polagat A kategoriju...
kupuješ skuter od 50ccm, al ti smeta što je blokiran na 45kmh...ti bi se vozio brže (80kmh) ali te strah da te murija ne zaustavi i napiše 500kn kazne...neželiš stavljat električnu blokadu jer si ti takav baksuz da će ti nać prekidač...

bez uvrede, al tebi nema pomoći...

da ak vidi da idem 80 a na vanrednom 50 znat ce da imam el blokadu i opet sam banana :toothy12:.
ak se zainati naci ce mi i el blokadu i 1000 drugih stvari pa bu kazna bila mojih 5 placa :laughing7: :laughing7:.

a naravno da mi se neda ali znam da bum lego kad tad i kad me opere par puta sa 500 kuna nebu mi vishe ni do voznje.pa odi na tehnicki pa odi na muriju pa cekaj tamo pa cekaj amo  :violent1: :violent1: :violent1:

niš ti ne paše...kupi si bicikl najbolje  :icon_thumright:

Offline igor27

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #9 : 13 Travanj, 2009, 19:42:48 »
a zakaj nečeš A polagati ??? ??? ??? ???

kupiš neki skuter 125 ili 250 i voziš se bez beda jer ako ti misliš da češ  tolike kazne plačat bolje položi i bez brige si :icon_thumright:

jer ovo sve kaj pišeš sorry ali nema smisla
kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline Padawan

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #10 : 13 Travanj, 2009, 20:19:23 »
oprosti, ali koja je onda poanta ove teme...neželiš ništa jače od 50ccm, jer nemaš vozačku te ne želiš polagat A kategoriju...
kupuješ skuter od 50ccm, al ti smeta što je blokiran na 45kmh...ti bi se vozio brže (80kmh) ali te strah da te murija ne zaustavi i napiše 500kn kazne...neželiš stavljat električnu blokadu jer si ti takav baksuz da će ti nać prekidač...

bez uvrede, al tebi nema pomoći...

niš ti ne paše...kupi si bicikl najbolje  :icon_thumright:

poanta je slijedeca.
kupujem skuter ovaj mjesec ali posto je jednog dana morao doci dan kad bu skuteri od 50 cc vozili po zakonskom ogranicenju a taj dan je mislm dosao onda mi nema smisla kupovati niti runnera,nrg,vespu btw imao sam nrg pure jet i vespu s50 deblokiranu jer bu i oni i baaotian isao 50 po zakonu ili placaj kaznu kad te stopaju .
a kaj se tice  A kat niti zelim niti hocu polagati i placat im nekaj kaj bi trebao imati i ovako.
japanci su to fino rijesili i francuszi ak neznaju napraviti nek prepishu onda hebem ih nesposobne jer vani je normalno da s b kat vozis do 125 cc a pogotovo ak imas 35 godine ko ja , .......mislim ne omalovazavam nikog al nije isto da ja vozim 125cc koji sam jos k tome profesionalni vozac i neko sa 16 godina eto.........
a kaj se tice straha i murije tu si malo falio jer nije me strah murije nego kazne tj kuna i ako imas dvoje male dijece i zenu koja bu me razapela ak bum placo 500 kuna za odblokiranog skutera svaki put kad me uhvate i dopraTE NA VANREDNI........
glede el .blokade ak stvarno mislis da policija ne zna za to i da ti nemrrju naci ili da si superduper inteligentniji od njih onda uzivaj u brzini skutera i kaznama .
eto to me muci :toothy9: :frajer:
nisam rekao da ne zelim nish jace od 50cc, jer zelim 125 cc i to mi je dosta .meni ne treba nis vishe i jace od 125cc.to mi je taman i ne pale me ni 500 cc ni 1300 cc ni bilo kaj.
nebi vjerovao al ima ljudi kojima je dosta i 125cc ali zbog njubara prisiljeni smo na 50cc.

Offline Padawan

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #11 : 13 Travanj, 2009, 20:37:45 »
btw jel znas zakaj uopce 125 cc postoje?
bas zato za ljude poput mene da nemoraju polagati a kat a da mogu voziti nekaj . ;D ;D :laughing4: :jumping: :skuter: :skuter:
a fala bogu takih nas ima dosta  :hello: :hello: :hello:

Offline skky

• forumski biciklist
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Yamaha aerox
  • Moja Kaciga: HJC CS-14
« Odgovori #12 : 13 Travanj, 2009, 21:15:41 »
staviš el. blokadu, sakriješ prekidač na dobro mjesto i nitko ti nemože ništa!
Život je previše kratak da bi bio shvaćen previše ozbiljno!

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #13 : 13 Travanj, 2009, 23:12:21 »
staviš el. blokadu, sakriješ prekidač na dobro mjesto i nitko ti nemože ništa!

Zasto bi ga sakrivao? Kaj ga je zabranjeno imat?

Offline Adler

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Kastela
  • Moj Skuter: fly150, fz6s
« Odgovori #14 : 14 Travanj, 2009, 00:34:46 »
Najjednostavnije ti je rijesenje za sada 2000 za A-kat i 2000 za vespu i problem rijesen.
Danas sutra kad se pobarabis a dica odrastu uzet ces si nekog chopera ili Bmw-a i ti i zena godisnji koristite na motoru i dis veceg gusta. :toothy10:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #15 : 14 Travanj, 2009, 00:36:28 »
Najjednostavnije ti je rijesenje za sada 2000 za A-kat i 2000 za vespu i problem rijesen.
Danas sutra kad se pobarabis a dica odrastu uzet ces si nekog chopera ili Bmw-a i ti i zena godisnji koristite na motoru i dis veceg gusta. :toothy10:

oko dva puta vise

Offline Adler

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #16 : 14 Travanj, 2009, 00:41:31 »
oko dva puta vise

Zadnji put kad sam curi upisa vozacki pisalo je 1800kn ako vec imate B-kat a to je bilo prije 5mj osim ako se u medjuvrimenu nesto prominilo.

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #17 : 14 Travanj, 2009, 00:47:12 »
kada sam ja gledao bilo je 4500 samo za A1 ili 4000 za M kategoriju. U kombinaciji sa B je 2000 za A. Meni su cjene puno previsoke, prije par godina A1 je bio negdje  oko 1200kn, ii manje, ovo sad je sasvim neisplativo za 2g voznje, onome tko ne namjerava vozit jace od 50

Offline Adler

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #18 : 14 Travanj, 2009, 00:55:56 »
Pa to i govorim u kombinaciji sa B tj posto vec ima testove, prvu pomoc preostaje 10-15 sati voznje i A je tu za 2000 zar ne? Covjek je profesionalni vozac sta znaci da ima cilu abecedu u vozackoj osim prvoga slova. Steta :binkybaby:

Offline Padawan

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #19 : 20 Travanj, 2009, 22:53:27 »
ovo me nasmijalo copy paste sam s indexhr. foruma ;D ;D

""""""""""Mog prijatelja zaustavila policija, odvela ga na izvanredni tehnički pregled, utvrđeno da je skinuta blokada, skinuli mu policajci pločice, morao popraviti motor, tj. vratiti ga u normalu, platiti izvanredni tehnički pregled, otiči  po pločice, ponovo ih staviti!!!

Ako ponovo skine blokadu otvara se novi krug, policija te odvede na izvanredni, na tehničkom utvrde da si opet skinuo blokadu, policija ti skine pločice, itd, itd, itd.....

Pravila igre:
-Igra je veoma zanimljiva samo što si ti u svakom od krugova izjeban!!!!
-U igri mogu sudjelovati tri ili više igrača, najmanje tri(policajac, djelatnik teh. pregleda i vozač mopeda)
- U svakom krugu može jebati samo policajac ili djelatnik tehničkog pregleda, nikako vozač mopeda!!
- vozač mopeda može jebati samo četvtog igrača, suvozača ili sl. ukoliko je prisutan.
- vozač mopeda koji je uporan u igri može izgubiti veću sumu novca ako ne zna izbjeći kontrolu policije!!
- da neduljim vozač mopeda koji izbjegne sve zvrčke tijekom igre može u 90 posto slučajeva završiti na intenzivnoj njezi sa komadom prometnog znaka u glavi pošto nitko ne nosi kacigu na glavi ili u najgorem slučaju posjetiti obližnju patologiju!!!"""""""""""""""""