Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Gemišt i Šunka kod naše Kristine i njenih roditelja
dhorvat:
Ima da mi objasnite u detalje kaj se jučer desilo kad ste doma išli jer kristina mi je rekla da sam buncal kak vas je negdi murja zaustavila a ja se toga ne sjećam :drunken_smilie:
eladio:
ne sjecas se ni sta si s kravom radio ?
a joj :angry7:
dhorvat:
--- Citat: eladio - 12 Travanj, 2009, 09:59:32 ---ne sjecas se ni sta si s kravom radio ?
a joj :angry7:
--- Kraj citata ---
Ne :angry7:
:toothy12:
dhorvat:
BTW. evo i moja strana priče :icon_biggrin::
Sve je mirno krenulo, ja polako, 50-ak kilometara na sat vozio po cestama, pa čak i po Ljubljanskoj i trebao sam se naći sa Dottoreom da idemo po kristinu i da otiđemo na jednu vožnjicu kad tamo cijela ekipa :o :o :o
I tako mi krenuli svi zajedno polako, laganom vožnjicom u obilazak mojih krajeva i na kraju zapičili prema žumberku prema Divljim vodama... :icon_thumright:
Sve bi to bilo divno i krasno da je sve bilo u redu, kad odjednom nešto zarošta u Riderovoj SRki :uff: ...rastepo mu se vario par kilometara prije Divljih voda :angry7:
I budući da nisam jedan skuter već šlepao sa svojim Roxom, odmah sam se ponudio :toothy3: Nakon deset kilometara šlepanja već me polako noga bolila, ali uspjeli smo bez problema i relativno brzo stići kod mene u garažu :laughing7:
Za vrijeme dok smo mi šerafili i muku mučili kak da sve to rastavimo, kristina i robert su lijepo uživali na kavici u Samoboru na sredini trga i jeli kremšnite. Đubrad... :angry7: :laughing9: :laughing9:
Nakon pola sata, rješili smo mi srku a ovaj živčani dvojac koji je došao sa kremšnita nas je živčano požurivao da to završimo jer nas je kristina pozvala kod sebe na gemišt :drunken_smilie:
I nakon prvih par rundi gemišta kod kristine dottore se je zaljubio :toothy11::
Mislim da vam nemoram ni pričati kak je takva večer završila... :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: robert - 12 Travanj, 2009, 02:33:46 ---i po dobrom starom principu
GILERE KREPAVALE A KINEZI SE VOZILI
--- Kraj citata ---
Ja mislim da bi ipak ovo bilo realnije:
PIAGGIO MAŠINE KREPAVALE A MINARELLI SE VOZILI
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju