Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Gemišt i Šunka kod naše Kristine i njenih roditelja
ivan007:
--- Citat: robert - 12 Travanj, 2009, 12:48:23 ---pa imao sam fotoaparat zamotan u moju debelu bauštelsku košulju. a ja se smrzavao :sad1:
--- Kraj citata ---
hahahahahahah :laughing11: :laughing3: :toothy9: :toothy12:
kristina:
--- Citat: robert - 12 Travanj, 2009, 12:48:23 ---pa imao sam fotoaparat zamotan u moju debelu bauštelsku košulju. a ja se smrzavao :sad1:
--- Kraj citata ---
eh,decki bilo je dobro,ali u svakom slucaju ja spremana za reprizu :headbang:
dhorvat:
--- Citat: kristina - 12 Travanj, 2009, 12:59:46 ---
eh,decki bilo je dobro,ali u svakom slucaju ja spremana za reprizu :headbang:
--- Kraj citata ---
Daj si promjeni avatar. Spuh ti više nije srebrni :laughing9: :laughing9:
Luka 0101:
kak ja u krivo vrijeme odem punici... :angry7:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2009, 11:21:06 ---Tebi je pogon otkazao, njemu dovod goriva... Ni jedno ni drugo ne valja, a obadvoje je posljedica MEGA FUŠ-a :laughing9:
Tak da nitko nema nikakav izgovor :icon_tongue:
Šalim se :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja uvjek imam izgovor........ :la:.......a ovaj put je taj da mi se to desilo jer smo se vozili presporo i uslijed tak spore voznje posto sam tocio klamotu na ininoj benzinskoj jer sam dan ranije bas ispred nje ostao bez goriva i bio sam prisiljen tociti na njoj vjerojtno se nakupilo vode u fergazeru ili smeca u filteru goriva.........a svi znamo kvalitetu ininog benzina pogotovo super95 kojeg sam zabunom natocio umjesto eurosupera........ :laughing7:
no doro....sad mi nis drugo ne preostaje nego da raskramam klamotu i pogledam kaj ju boli........al to cu tek sutra jer danas mi je dan odmora......... :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju