Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Gemišt i Šunka kod naše Kristine i njenih roditelja
andy:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2009, 10:24:01 ---
Ja mislim da bi ipak ovo bilo realnije:
PIAGGIO MAŠINE KREPAVALE A MINARELLI SE VOZILI
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
:laughing7:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:icon_tongue:
A za priču mislim da bi trebao detaljnije opisat kraj, tj. završetak... Al da jbt popio si previše pa se ničeg nesjećaš.. :icon_tongue: Ko zna kaj ste s jadnom kravicom radili.. Hahaha :laughing6:
Svaka čast, dobar provod je uvijek kad je dobra ekipa :icon_thumright:
robert:
evo priče o povratku u zagreb.
vraćamo se totalno trjezni :drunken_smilie: :toothy10: doma sa nekih 20 kmh i od jednom dottoreu riknuo stalker. bolje rečeno dovod goriva mu u komi. radi 300metara i ugasi se, stane i nakon jedne minute upali opet. tako ga je jedan veliki dio rider šlepao i mi stanemo negdje na staroj samoborskoj da rider odmori nogu kad se od jednom pored nas stvorila policija. murija pita dottorea zašto se vozite bez svjetla, mi svi polako u panici radi premalo krvi u alkoholu :toothy12: dottore mu onako iz daljine kaže: crko skuter dečki me guraju doma! i mi se pravimo važni i glumimo tehničare i šerafamo po stalkeru. mislim svako od nas je nešto pipkao da izgleda kao da popravljamo. sve bi bilo ok da blesaavi dottore nije pri tome crkavao od smjeha ito glasno. policajac pita jel to sve registrirano kako treba, dottore njemu kroz smjeh: HOĆEŠ PAPIRE? mi sad fakat u panici i već razmišljali kako doma ako bude dalje kontrolirao, kad ono murjaku zvoni mobitel i on po gasu. onda smo svi kao jedan na kolektivno pišanje i crkavanje od smjeha. ja nazvao horvata i on u dubokom snu: j**** vas pijane ili tako nešto! uglavnom malo kasnije je stalker proradio i mi se dalje sa nekih 20kmh vozili i stigli doma.
dhorvat:
--- Citat: robert - 12 Travanj, 2009, 10:32:48 ---... policajac pita jel to sve registrirano kako treba, dottore njemu kroz smjeh: HOĆEŠ PAPIRE? mi sad fakat u panici i već razmišljali kako doma ako bude dalje kontrolirao, kad ono murjaku zvoni mobitel i on po gasu....
--- Kraj citata ---
Eto, tako ti je to sa Dottoreom. Sa njim možeš jedino sreće imat, niš drugo :laughing9: :laughing9:
robert:
a genijalni su mi bili kristinini roditelji.
nikad ih vidio a oni odmah : HOĆEŠ JESTI, HOĆEŠ PITI?
RideRR4EveRR:
Ma meni jednostavno nije jasno... Kako tolko motora može pocrkavat na jednom mjestu :toothy12: . A dobro talijani hehe :toothy12: . U svoju obranu kažem da nisam variomat stegno kompresorom nego ručno ;D . Al dottore nemože imat baš neki izgovor za ono :toothy3: Hvala horvatu još jednom za šlepanje i za garažu sa alatom :) :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju