Općenito > Generalno o skuterima
Kinezi nisu uopće toliko loši!
Drnda:
--- Citat: boleee - 25 Svibanj, 2009, 22:19:00 ---Ma uvjek kazu oni koji voze pezoa da pricam gluposti , e ljudi ovi forumi imaju najvise topica oko pezo problema , pa vi onda recite dal se isplati dati 2200 eura za speeda koji se kvari svaki put , a jet jede svjecice za dorucak
shitfight ko god je reko to ovdje bio je upravu , jedva sam ga prodo ;D
--- Kraj citata ---
sto fali speed fightu, ja sa masinom nikada ni jednoga problema nisam imao...
neer:
--- Citat: boleee - 25 Svibanj, 2009, 22:19:00 ---Ma uvjek kazu oni koji voze pezoa da pricam gluposti , e ljudi ovi forumi imaju najvise topica oko pezo problema , pa vi onda recite dal se isplati dati 2200 eura za speeda koji se kvari svaki put , a jet jede svjecice za dorucak
--- Kraj citata ---
i kupio olivera de lol...peugeot je vrlo kvalitetan skuter a kvari se kao i svi drugi ...dovoljno je redovito servisiranje ....eto ja sam ti primjer imao sam peugeota sf2 50ccm 2001 godiste jedan iz prvih serija sf2 skutera,i jedini problem koji me kostao vise od 500kn je karburator koji je smrznuo preko zime i pukla mu salica i jbg tad nisam pojma imao rekao starom da ga vozim na servis da to srede ...i onda nakon toga sam ga zgarazirao kod obiteljskom kolege a tamo je odlezao dobrih 4 godine i iskopao ga prije 3 godine i natrpo na njega djelove ....unistio ga..ti koji vozis mlakara si nasao sprdat mangupe oko sebe koji voze bolji pouzdaniji skuter od tvog :laughing6:
S.F. sf2:
--- Kraj citata ---
daj ne baljezgaj gluposti po forumu,speedfight i jetforce su odlicni skuteri vrijedni hvalospjeva,odi isprazni hormone na nesto drugo a ne na pljuvanje neceg sto ne znas!
boleee:
Ma nisam ja prodo speedfighta radi olivera :) uh uh
speed je kvalitetniji 10 puta , jednoostavno kvario se kod mene a i kod vecine ljudi , jos nisam ga puno ni vozio , prodo ga uzo sebi olivera i malo nabrijavo , to je sve.
:icon_thumright:
boleee:
--- Citat: S.F. sf2 - 26 Svibanj, 2009, 11:39:20 --- daj ne baljezgaj gluposti po forumu,speedfight i jetforce su odlicni skuteri vrijedni hvalospjeva,odi isprazni hormone na nesto drugo a ne na pljuvanje neceg sto ne znas!
--- Kraj citata ---
Nemam hormone tolike , al ako vozis Peugota nisu te oni platili da ih branis , pomiri se sa cinjenicom da je Jet Force Ajnspric smece , ako neces nemoras , kupi si pa vozi , ja da nisam vozio i osjetio nebi nista ovdje pricao , samo kazem da to nije ona stara koliko para toliko muzike , ti ga kupi za 3500 eura skoro i vozis se bukvalno svakih 300 kilometara i moras kupit novu svjecicu da stvar bude gora ne moze neka jeftina vec neke od 25 eura koliko sam ja bio placao.
Druga stvar za speedfight , presao 1600 km , nijednom nisam ni kako treba motor vozio , cas mu plastika pukne , cas se grije , cas zveci , i sad kazes da bljazgam.
Kako god meni su dzep ispraznili i zivce slomili
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju