Općenito > Generalno o skuterima
Kinezi nisu uopće toliko loši!
Drnda:
ja neznam kako toliko probema ti sa sfom imao, u mene ima oko 7-8 sfova i nijedan nema problema, meni su plastike u banani (nosaci) ali nije krivnja u skutu nego u nepravilnom dotezanju i voznji po makadamu pri 80 kmh, a drugo, niti jednom niti jedan problem sa motorom od pezoa nisam imao, ni nijedan frend, a to sto ja stalno nesto cackam po njemu nema veze sa nikakvim probemom nego sa mnom :laughing7:
S.F. sf2:
za jetforece ajnspric ne znam al gledaj malo ditech i pure jet isto krepavaju,ma uglavnom necu se svadit prek foruma al ocito nisi dovoljno upoznat s speedfightom kad zakljucujes da je smece
boleee:
A covjeka :) pa ako sam reko da je moj bio smece ne odnosi se na tvog , ja se nesvadjam samo ti pokusavam reci sta se meni desilo . Vozio sam sve od pezoa znaci Viva City 50 cc , Speedfight 50cc i 100 cc , Jet 50cc i 125 cc , Eliseo 100cc
nisam jedino Compressora vozio niti sam imo prilike vidjeti ga , jet od 125 mi je super kao i viva od 50 cc , speed se kvario od 50 cc a ovaj jet od 50 cc stvara ti zivotne probleme :)
drugo evo drnda kaze da se njemu nisu kvarili , vjerujem i to jer ima ljudi po gradu koji su presil po 20 000 km sa speedom bez nekih kvarova vecih.Sve u svemu razumijemo se :) ;D
S.F. sf2:
tesko vjerujem u kvarove speedfighta jer moj ima 30 000km bez imalo zaljenja,s leovince rs spuhom,mjenjam samo potrosni materijal-remen,rolice i to je to. a moram priznat da silujem skuter,nikad ga ne stedim
boleee:
Ako je 50 setica i treba , samo pun gas to je moj moto pa koliko moze :D
al nekad patim za jacom kubikazom jer pod punim gasom potrosnja mi je nenormalna.
Kinez keeway fact 150 cc dodje oko 1250 eura tak nesto posto dodje Speedfight 2 100 cc nov , ako se i moze nov nac?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju