Općenito > Generalno o skuterima

Kinezi nisu uopće toliko loši!

<< < (8/17) > >>

S.F. sf2:

--- Citat: boleee - 25 Svibanj, 2009, 18:16:14 ---Meni pored kineza , najveca krsina od motora je speedfight i jet force , jedino jet 125 i ona verzija sa karb moze donekle proc al cjenu njihovu kada procitam pogotovo od 50 cc zeludac mi se okrene .

--- Kraj citata ---
bez uvrede ali baljezgas!!!

crogenie:

--- Citat: boleee - 25 Svibanj, 2009, 18:16:14 ---Meni pored kineza , najveca krsina od motora je speedfight i jet force , jedino jet 125 i ona verzija sa karb moze donekle proc al cjenu njihovu kada procitam pogotovo od 50 cc zeludac mi se okrene .

--- Kraj citata ---

Opet čašpri gluposti... Pogledaj cijenu talijana pa se onda javi... Peugeot ne vrijedi ni manje ni više koliko košta... Kupi bolji skuter za te novce i dobiš kiflu od mene. (naravno, pričam za novi.)

MAST3r_77:

--- Citat: crogenie - 25 Svibanj, 2009, 18:27:11 ---Opet čašpri gluposti... Pogledaj cijenu talijana pa se onda javi... Peugeot ne vrijedi ni manje ni više koliko košta... Kupi bolji skuter za te novce i dobiš kiflu od mene. (naravno, pričam za novi.)

--- Kraj citata ---

potpis na ovo ...  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

mada je jet malo preskup sto se mog misljenja tice..

boleee:
Ma uvjek kazu oni koji voze pezoa da pricam gluposti , e ljudi ovi forumi imaju najvise topica oko pezo problema , pa vi onda recite dal se isplati dati 2200 eura za speeda koji se kvari svaki put , a jet jede svjecice za dorucak

shitfight ko god je reko to ovdje bio je upravu , jedva sam ga prodo  ;D

luna500rr:
Prodao SF i kupio Oliver city...
Bez komentara...
Mora da si uzeo proklet komad :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju