Tehnički kutak > Tuning skutera

cijena klipnjaca ya 50ccm

<< < (2/4) > >>

RideRR4EveRR:
Ti si vjerojatno naviko na 2t 125-ice. Tu je malo drugačije hehe. Kupiš cjelu radilicu (osim ako ti ne ode baš neka full skupa radilica) i to je to . Ne isplati se uprešavat klipnjaču  jer radilica nije skupa ko na tim 2t 125 tipa rs, mito itd...

rolly:

--- Citat: RideRR4EveRR - 10 Travanj, 2009, 15:28:38 ---Ti si vjerojatno naviko na 2t 125-ice. Tu je malo drugačije hehe. Kupiš cjelu radilicu (osim ako ti ne ode baš neka full skupa radilica) i to je to . Ne isplati se uprešavat klipnjaču  jer radilica nije skupa ko na tim 2t 125 tipa rs, mito itd...

--- Kraj citata ---
Definitivno je tako,bolje kupit cijelu novu i na miru si..a ovak i onak nemaš opcija

smmania:

--- Citat: rolly - 10 Travanj, 2009, 15:34:28 ---Definitivno je tako,bolje kupit cijelu novu i na miru si..a ovak i onak nemaš opcija

--- Kraj citata ---

vidim da si iz opatije , pa znas sto posto za ttm u rijeci oni to rade naci obrada glava,upresavanje i takve stvari ,al precijenjene su radilice jer se vecinom na serijskim radilicama pucaju klipnjace te bi stavio laksu klipnjacu... pa me zanima ako ko zna di to ima ....

rolly:
Znam za ttm al problem je što neznam di imaš za original radilicu nać klipnjaču koja je još i olakšana

smmania:

--- Citat: rolly - 10 Travanj, 2009, 15:53:42 ---Znam za ttm al problem je što neznam di imaš za original radilicu nać klipnjaču koja je još i olakšana

--- Kraj citata ---

to i mene zanima di ima to za kupit zato i pitam  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju