Tehnički kutak > Tuning skutera

cijena klipnjaca ya 50ccm

<< < (3/4) > >>

2TDottore:
ima za kupit klipnjaca.........ja imam na svom stalkeru serijsku radilicu sa trkacom klipnjacom.....neznam cija je i kolko kosta jer ju nisam ja kupio i kolko je to zapravo isplativo naspram nove radilice........vjerojatno nije al nije ni lose.......

smmania:
mora bit isplativije ja mislim pa to je klipnjaca samo

aeroxtuning:
pa uzmi novu radilicu za 150 eura i adio,svjesno idete u gubitak.....

2TDottore:

--- Citat: smmania - 10 Travanj, 2009, 18:11:08 ---mora bit isplativije ja mislim pa to je klipnjaca samo

--- Kraj citata ---

to je al racunaj da i upresavanje i centriranje ce te kostat bar 200kn ak si sam to neznas napravit.........tak da cijene su tu negdje.........jeftinija je ova varijanta samo sa klipnjacom al je i dosta veci rizik ak nemas jako dobrog majstora........tak da razmisli si dobro.......

--- Citat: aeroxtuning - 10 Travanj, 2009, 18:13:47 ---pa uzmi novu radilicu za 150 eura i adio,svjesno idete u gubitak.....

--- Kraj citata ---

nije to nikakav gubitak nego je i dobitak........ak se kupi dobra klipnjaca sa dobrim iglicastima i stavi na serijsku radilicu to je skoro isto ko da imas i radilicu sa punim polutkama i to ce funkcionirat bez problema.........to mislim uz uvjet da se misli na base i laksi midrace......

hac:
imam ja tih jačih klipnjača,cijene su od 500 kn pa gore za klipnjaču+igličasti+bolcna........upresavanje i centriranje 200 kn.....izađe oko 100 e otprilike, za tu lovu možeš uzet već TP radilicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju