Tehnički kutak > Tuning skutera
cijena klipnjaca ya 50ccm
smmania:
--- Citat: hac - 10 Travanj, 2009, 21:00:27 ---imam ja tih jačih klipnjača,cijene su od 500 kn pa gore za klipnjaču+igličasti+bolcna........upresavanje i centriranje 200 kn.....izađe oko 100 e otprilike, za tu lovu možeš uzet već TP radilicu
--- Kraj citata ---
ma di ima za 100 eura od topa radilice ,ako mi je nades svaka cast meni rekli da kosta 1400 kn
DvdAerox:
--- Citat: smmania - 10 Travanj, 2009, 21:28:40 ---ma di ima za 100 eura od topa radilice ,ako mi je nades svaka cast meni rekli da kosta 1400 kn
--- Kraj citata ---
na netu, ili u trstu, ako ne topovu, rms super racing... mislim cak da bis u trstu prosao jeftinije.... kontaktiraj ove iz motostara....
benelli:
--- Citat: DvdAerox - 10 Travanj, 2009, 21:37:41 ---na netu, ili u trstu, ako ne topovu, rms super racing... mislim cak da bis u trstu prosao jeftinije.... kontaktiraj ove iz motostara....
--- Kraj citata ---
mogu potvrdit probaj zvat motostar ili motocharli u trstu nisu skupi puno su jeftiniji djelovi nego kod nas a i sa tih stranica na netu,a u motostaru i oni ti mogu presat jer ja sam narucio kod njih klipnjacu za neki cross i odmah su mi tamo skinuli staru i stavili novu za 15eura
smmania:
ma lako za presanje ,nego mene zanima sad kolko dode ta klipnjaca da ona dode do mene
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju