Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ma glupi su da gluplji ne mogu biti...  (Posjeta: 1180 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dirk23

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Drag 180, vx125
ma glupi su da gluplji ne mogu biti...
« : 09 Travanj, 2009, 14:03:38 »
Zaustavi me maloprije, gospon na hondi, ja bez plastika, svijetla, zmigavaca...
nakon provjere dokumenata, kaze, ajmo na tehnicki, vozi ispred mene, kljuc je bio skroz u livo, ja ga okrenem jednom, kurblam, kurblam, normalno, nece upalit, govorim mu, nece upalit, on meni, ma oce oce, samo ti, ja i dalje, kurblam,kurblam, upaliti nece, i kaze mi, makni nogaru  :icon_biggrin:, ja ga maknem, sa nogare, i normalno nece upalit, kaze on meni, pa si upalio kontakt, ja njemu, pa jesam, vidite, i opet, ga okrenem u livo, pa jednom u desno, kurblam, a ono nece da upali, nakon jedno par min. pokusaja, kaze on meni, ajde, skini tablicu, ja njemu nemam kacavidu, kopa po motoru, nađe alat, i sav sretan mi kaze, evo ga, da mi kacavidu, kazem mu, ne, necu si skidat tablicu (btw. tablica je bila na deklu), i krene on skidat, a zovu ga na voki toki, neko sranje bilo, odvrce, odvrce, a tablica ne ide dole, pita me, sta ima odozada matica  :icon_biggrin: , kazem mu da, i lik kaze, ajde, imas srece danas, da ga nisi vozio do doma (mos si mislit) i ode.

dali u autu, na skutu, me zaustave, divim se njihovoj inteligenciji, i neka, bolje za nas!

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
Odg: ma glupi su da gluplji ne mogu biti...
« Odgovori #1 : 09 Travanj, 2009, 18:06:49 »
imas srece da se odmah mozes pokrit po glavi... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline YamahaSpy

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #2 : 09 Travanj, 2009, 19:37:02 »
Hehe, mnogo srece  :icon_thumright:

Offline matheus

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Yamaha X City 250
« Odgovori #3 : 10 Travanj, 2009, 00:02:56 »
pa sta ti je sa skutom da je u dijelovima? Inace naši istarski panduri su ipak malo popustljiviji prema dvokotačima nego ovi iz ostalih županija :notworthy:   :sign018: nego jesi ti živ? Si još u  the firmi?