Ostalo > Sportski kutak
KUP: Dinamo-Hajduk
enigma:
[/quote]
eto ja se neću svađat.Vidit ćemo 4.4 Ja ću umisto pomidore ponit benkalku i naravno kladit se na Hajduka.
Hajduk igra katastrofalno da mi nebi bija dosta jedan kontenjer pomidora ali manekeni će svejedno dobit
[/quote]
kao što rekoh negdje gore, hajduku kup dinamu prvenstvo...bit će 2-0 za ajduka
IZd:
Navijač sam Hajduka, ali s ovakvom igrom nema šanse osvojiti Kup. Ako se igra ne promijeni, ili ako Dinamo ne odigra loše kup ide, nažalost, u Zagreb. :icon_scratch:
StreetRunner:
jebate život kako si pesimističan,šta je je.Aj dođi na utakmicu pa ćeš vidit,bez nas,bez podrške Torcide Hajduk neće nigdi.Da vi samo vidite kako je Hajduk igra proti Varteksa to je bio za plakat.Ali na ovoj utakmici je bilo najače navijanje od svih utakmica na kojin san bija.Još se videa uploadaju pa ću vam stavit da vidite.
HAJDUK,TO SMO MI!!!!!!!!!!!!!
aeroman:
Ma Torcidi svaka cast znaju kak se navija i u Osijek dođu majke ti hrpa,al jedino im ono zamjeram:UPRAVA ODLAZI!
Jer jos furaju taj transparent ili su ga negdje zgubili?Kolko vidim uprava je jos tu jedino je Štimac pokupio stvari!
Al Hajduk igra u gostima ko Dinamo u Europi :toothy12: :toothy12: :toothy9:
StreetRunner:
--- Citat: aeroman - 19 Ožujak, 2007, 19:25:39 ---Ma Torcidi svaka cast znaju kak se navija i u Osijek dođu majke ti hrpa,al jedino im ono zamjeram:UPRAVA ODLAZI!
Jer jos furaju taj transparent ili su ga negdje zgubili?Kolko vidim uprava je jos tu jedino je Štimac pokupio stvari!
Al Hajduk igra u gostima ko Dinamo u Europi :toothy12: :toothy12: :toothy9:
--- Kraj citata ---
nisi baš svatija stvar.UPRAVA ODLAZI će se pivat i nosit sve dok ovi lopovi koji su u klubu ka Grgić i Fiorentini,ne odu iz kluba.Jer šta je stvar,oni godinama pare stavljaju u svoj džep a o ostalin malverzacijama ne znan ali ja znan da je Hajduk u novčanoj krizi.Dinamo i Hajduk se apsolutno nemogu uspoređivat jer ono što Dinamo ima nema nijedan klub u Hrvatskoj.Jedan Dinamov igrač vridi ka 5 igrača Hajduka.Primjerice po meni najbolji igrač ove sezone Gabrić ima plaću 3500 kuna.A momak igra bolje od Rukavine i Kranjčara sto puta.Rukavina me definitivno razočara,koliko ga mi god podržajemo on sve lošije igra.Sad u čemu je stvarne znam :dontknow:Eto ja se nadan da san razjasnija neke stvari koje su poznate odavno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju