Ostalo > Sportski kutak

KUP: Dinamo-Hajduk

<< < (3/10) > >>

StreetRunner:

--- Citat: IZd - 14 Ožujak, 2007, 22:55:45 ---Nažalost ode naš Hajduk...kući...

Kako igramo nećemo ove godine vidit ni Kup ni Prvenstvo!

--- Kraj citata ---
ma šta ode kući.Pa čoviče razmišljate li vi da tih 1-0 neznači ništa,mi katastrofalno igramo ali dinamo je na poljudu gotov.Dinamo je ima svoju priliku za napunit nas da nemožemo nadoknadit prednost,ali nije i Dinamo se nema čemu nadat.
Razmišljate li da će na Poljudu Hajduka podržavat 30000 tisuća ljudi minimalno,stadion će bit rasprodan tjedan dana prije utakmice.Jedva čekan utakmicu

eladio:
je da..

zao mi je , ali tih 30 tisuca ljudi neka ponese punoo pomidora i kupusa (moze i kiseloga) da podrzi svoje manekene  :dontknow:

:toothy9:

IZd:

--- Citat: eladio - 15 Ožujak, 2007, 15:22:54 ---je da..

zao mi je , ali tih 30 tisuca ljudi neka ponese punoo pomidora i kupusa (moze i kiseloga) da podrzi svoje manekene  :dontknow:

--- Kraj citata ---

:laughing7:

enigma:

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: ovo je jako...baš si me nasmijao u ove rane jutarnje sate na poslu... :icon_thumright:

StreetRunner:

--- Kraj citata ---
eto ja se neću svađat.Vidit ćemo 4.4 Ja ću umisto pomidore ponit benkalku i naravno kladit se na Hajduka.
Hajduk igra katastrofalno da mi nebi bija dosta jedan kontenjer pomidora ali manekeni će svejedno dobit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju