Ostalo > Sportski kutak

KUP: Dinamo-Hajduk

<< < (10/10)

enigma:
činjenica je da će dinamo bit prvak, al s ovom ekipom oni neće ništa napravit u europi i to je velika šteta...

gledajući objektivno, dinamo ima nekoliko odličnih igrača, tu prvenstveno mislim na ćorluku,modrića i eduarda...međutim, vugrinec je sve lošiji, pokrivač i vukojević su mladi i prilično neiskusni i tu će ih poderat bilo koja ozbiljna ekipa (tu mislim na ekipe razine dnipra, levskog i slično).

lijeva strana obrane također šepa jer čale i carlos nisu momci koji mogu odigrat nešto ozbiljno, drpić i schildenfeld su ok..al za našu ligu, izgubit će se u jačim utakmicama...

i to je realnost i žalost hr nogometa..jer je dinamo definitivno najjači u hr...al džabe kad ništa ne mogu napravit u ligi prvaka...iskreno se nadam da se varam, al bojim se da nije tako...

StreetRunner:

--- Citat: enigma - 06 Travanj, 2007, 11:42:19 ---činjenica je da će dinamo bit prvak, al s ovom ekipom oni neće ništa napravit u europi i to je velika šteta...

gledajući objektivno, dinamo ima nekoliko odličnih igrača, tu prvenstveno mislim na ćorluku,modrića i eduarda...međutim, vugrinec je sve lošiji, pokrivač i vukojević su mladi i prilično neiskusni i tu će ih poderat bilo koja ozbiljna ekipa (tu mislim na ekipe razine dnipra, levskog i slično).

lijeva strana obrane također šepa jer čale i carlos nisu momci koji mogu odigrat nešto ozbiljno, drpić i schildenfeld su ok..al za našu ligu, izgubit će se u jačim utakmicama...

i to je realnost i žalost hr nogometa..jer je dinamo definitivno najjači u hr...al džabe kad ništa ne mogu napravit u ligi prvaka...iskreno se nadam da se varam, al bojim se da nije tako...

--- Kraj citata ---
Potpis :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
nema od našeg nogometa ništa.Još jedan posrtaj Hajduka,izgubili od Pule.Zato je navijanje bilo prva liga.

A.C.A.B.

aeroman:
Naša liga je ošla u k**ra* radi Mamića,Štimca(Štimac je sad cijenjeni sukomentator,j#bo ga onaj ko mu dao da komentira a ja plaćam jebenu pretplatu za HTV da bi ga slušo!!!) i takih seljačina koji trpaju u svoj džep a hvale se kako im je klub svetinja.
Dinamo može u kup UEFA s malo pojačanja,a Hajduk nema šanse nigdje,ostali su u rangu Željezničara i Sarajeva :laughing7: :laughing7:

StreetRunner:

--- Citat: aeroman - 14 Travanj, 2007, 02:28:11 ---Naša liga je ošla u k**ra* radi Mamića,Štimca(Štimac je sad cijenjeni sukomentator,j#bo ga onaj ko mu dao da komentira a ja plaćam jebenu pretplatu za HTV da bi ga slušo!!!) i takih seljačina koji trpaju u svoj džep a hvale se kako im je klub svetinja.
Dinamo može u kup UEFA s malo pojačanja,a Hajduk nema šanse nigdje,ostali su u rangu Željezničara i Sarajeva :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
kakve koristi šta naši klubovi idu u ligu prvaka i kup uefa kad naš nogomet nema kvalitete i samo se sramotimo

enigma:
ne možemo mi ni uć u ligu prvaka, kao što ne možemo proć prvo pretkolo kupa uefa..nažalost...

o ovoj se temi više nema šta za reć....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju