Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Kymco SUPER 9 yellow-blue
hac:
airsal klipovi su dosta loši,jako se šire i dosta su mekani......na cilindru si trebao prije ugradnje skinut malo nikasila sa mosta na ispuhu,nekih 2-3/100 se pažljivo pobrusi i to rješi dosta problema.......vjerovatno ni problemi sa hladnjakom nisu pomogli......šteta za kit al sve je to dio igre
mmario73:
--- Citat: hac - 20 Lipanj, 2009, 14:06:25 ---airsal klipovi su dosta loši,jako se šire i dosta su mekani......na cilindru si trebao prije ugradnje skinut malo nikasila sa mosta na ispuhu,nekih 2-3/100 se pažljivo pobrusi i to rješi dosta problema.......vjerovatno ni problemi sa hladnjakom nisu pomogli......šteta za kit al sve je to dio igre
--- Kraj citata ---
znam da mora ići stub u minus nešto jer nema hlađenja, a mislio sam da su to oni fabrički odradili, to sam viđao na drugim cilindrima da je brušeno naknadno, a ne sećam se da sam na T6 to zapazio...
stvarno za klip nemam reči, preterao sam 150km teškom mukom, često sam primetio da je tesan i da hoće zalepiti, morao sam ga ponovo otvoriti i snimiti situaciju..
radomir.g:
Nemas srece Mario stvarno..
hac:
--- Citat: ---a mislio sam da su to oni fabrički odradili
--- Kraj citata ---
ni jedan ti ne dolazi tvornički "sređen" to si moraš sam sredit ,šteta što cilindar nije ostao čitav jer su airsal cilindri OK ak se kombiniraju sa dobrim klipom
mmario73:
Nakon 150km pređenih rešio sam ipak da otvorim cilindar da proverim u kakvom je stanju klip, teško je bilo voziti ga, uglavnom posle pređenih 2-3km, moralo se jako paziti da obrtaji ne pređu 7000 u protivnom počinju dolaziti čudni zvuci, nalik lepljenju klipa mada ne još tako strašno kao kad žulja.. Trudio sam se da odvozim sa 4-6% ulja i da pravim pauze za hlađenje, ipak nešto nije u redu...grejanje je prejako, duva kao kalorifer od 2kW...
Evo slike klipa, na njemu se osim manjih linija ništa ne primećuje
I slike cilindra gde se osim grubog honovanja nazire aluminijum oko izduvnog kanala
Zazor na sastavu klipnog prstena je 0,15mm
Na kraju sam poludeo, i odneo ga ovoga puta lično u Novi Sad kod Cubija, da se vidim sa majstorom koji ga je bušio.. Premeri on komparaterom i mikrometrom, odstupanje u dnu cilindra i u donjem delu klipa je 8/100... Posle duže rasprave treba li ili ne treba više ili manje, hoće li to biti dobro za trku ili neće.. kaže mi majstor "što ne kažeš da je za trke" .. EEE ako je za trke onda poseban tretman, fino honovanje kako ga oni zovu usledilo je posle dogovora da se uradi na 12/100...
Ovo je mera 11/100 u hladnoj situaciji....
Sada sam prešao oko 400km, motor znatno lakše ide, i ima sličnu vršnu snagu, a manje se greje... Videću kakav je rezultat na kraju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju