Tehnički kutak > Tuning skutera

preporuka za setup due+ vs mhr replica

<< < (4/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: gianelli - 09 Travanj, 2009, 01:25:45 ---hoce bit ogromna razlika medu trophy-a i pro replica naprema mhr replici i yasuniu?
sta mogu ocvekivat?  ;D

--- Kraj citata ---

nista spektakularno, ali svakako napredak

rolly:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Travanj, 2009, 01:02:54 ---1. Taj polini je slabiji od MHR Replice zato jer je Replica odprilike kao i Polini Corsa, a Corsa je jaca od tog alu polinija
2. Malossi Replica ima Asso Werke klip

--- Kraj citata ---
Nije slabiji,jedna karika+ogroman ispuh nemože bit slabiji nikako...imao sam priliku se vozit na skuteru s njim sa sličnim setupom ko ja samo što je imao forrace spuh i kažem ti da je jači od replice,znam jer sam i sam imao replicu..polini se vrti više,a ja neznam od kud te priče da je replica kao corsa?pa na samoj malossijevoj stranici govore da ima 9ks...uglavnom nisam odavno obožavatelj malossi kiteva(ne mhr),polini je skuplji al po meni najbolji,a taj asso werke po čemu se on razlikuje od običnog assa?jer nemaju isti logotip

giannelli:
i na skuter atak pise da je mhr replica kao polini corsa, al tamo isto pise da s popratnim djelovima razvija 12konja.

rolly:
Znam šta piše na sc al to želim reć-niko nezna kolko koji kit ima konja...na scooter attacku piše kao da su na temelju mjerenja dobili rezultate al to nema smisla zato što recimo za polini alu kažu da ima 9 ks samo što se više vrti od gusa a na stranici od polinija lijepo piše 11.4...a za replicu su napisali da je to racing kit+preporučuju da je idealan auspuh stage6 pro replica??pa ko je tu lud...ne treba baš njihove komentare uzimat u obzir

3alfa3:
Sam Polini kaze da je tako kako sam ti napisao. Nedavno je bilo bas o tome rijeci na forumu pa potrazi. Dao sam linkove na polinijev web gdje se sve vidi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju