Tehnički kutak > Tuning skutera
preporuka za setup due+ vs mhr replica
DvdAerox:
--- Citat: grbi128 - 08 Travanj, 2009, 18:29:56 ---nesto slicno i ja namjeravam na ljeto stavit...takoder imam m2000 i yasuni r-a(narucenog)...jeli ''valja'' yasuni r za due+?
--- Kraj citata ---
mozes ga da stavit, mozes i zx ako hoces, al nije to to ;D
grbi128:
--- Citat: DvdAerox - 08 Travanj, 2009, 20:21:08 ---
mozes ga da stavit, mozes i zx ako hoces, al nije to to ;D
--- Kraj citata ---
znam,ali opet R je jaci od ZX-a...
VideRR:
ja mislim da je ZX bolji...lolololol :toothy9: :toothy9: :toothy9:
3alfa3:
--- Citat: rolly - 08 Travanj, 2009, 14:30:44 ---...polini alu sa 1 karikom i W auspuhom..kit je jeben+ dobiješ klip od ASSA a ne malossi koji ima neke žnj klipove...
--- Kraj citata ---
1. Taj polini je slabiji od MHR Replice zato jer je Replica odprilike kao i Polini Corsa, a Corsa je jaca od tog alu polinija
2. Malossi Replica ima Asso Werke klip
Yasuni R nije za Due+. Idealan je Nardo/Shot, ali i C16 bi mogao ici, ali takav setup nebi bio za velike kilometraze.
Recimo da bi kombinacija sa Replicom i Yasuni R-om trajala 3-5 puta dulje od Due+ sa C16 spuhom ako ne racunamo mogucnost brusenja dueta. Replica+ Yasuni R bi se vrtila na 10500-11000, a due+ sa Yasuni C16 debelo preko 12500
giannelli:
--- Citat: DvdAerox - 08 Travanj, 2009, 18:24:27 ---yasuny r sigurno nije prejak za dueta... ja bi ti preporucio da uzmes malo jaci auspuh i veci karb i da ih kombiniras sa trenutnim kitom...
--- Kraj citata ---
neka, ovo mi je bio prvi kit i na njemu sam se ucio, i nisam ga toliko pazio bas, nebi se cudio da ima ris tu i tamo, ako vec bude mogucnost stavit cu replicu i yasunia i onda da bude apoteka motor.
a ovaj kit stavit na nesto drugo bzvz vidit cu jos.
--- Citat: 3alfa3 - 09 Travanj, 2009, 01:02:54 ---Yasuni R nije za Due+. Idealan je Nardo/Shot, ali i C16 bi mogao ici, ali takav setup nebi bio za velike kilometraze.
Recimo da bi kombinacija sa Replicom i Yasuni R-om trajala 3-5 puta dulje od Due+ sa C16 spuhom ako ne racunamo mogucnost brusenja dueta. Replica+ Yasuni R bi se vrtila na 10500-11000, a due+ sa Yasuni C16 debelo preko 12500
--- Kraj citata ---
nista, onda cu uzet onakav drugi setup, ipak provjereno je provjereno. :laughing7:
hoce bit ogromna razlika medu trophy-a i pro replica naprema mhr replici i yasuniu?
sta mogu ocvekivat? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju