Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Imam ti ja doma jedan alat viška.. Pa ak si zainteresiran..
samo ak bi to htio da poslikas...vjeruj da sam blize uzeo bih..to dok dodje u bih prodje citava vjecnost
uzmnes komad zice provuces korz zvono i zavezes gore za drzac amortizera i gedorom skini maticu 5 minuta posla kakvi alati skupi sve se to moze napravit kod kuce + su jos nekvaliitetno napravljeni
potpis...tako sam ja napravio u cas posla
ma najlakse je tako .sad kupoivat tu neke alate kao da ce ga skdiat svaki dan neisplati se zbog jedanput.stajat ve mu alat i hrdjat .tj kupi pa meni posalji
hahaha ko i ja neki dan na moriniu na radilici je kontra navoj di se sarafi polutka kod variomata i ja stiso ko sivnonja sj#bo cijeli ventilator hahaha srecom i mam sponzora
imal ko kakav nacin (trik) da se odvrne navrtka...sve sam pokusavao...probo sa cak i da stanem na gedoru svom tezinom al ipak nece ni da makne...probo sam i sa cekicem al ne ide.. samo mi nemojte reci da mi treba pneumatski pistolj...
sto ti je navrtka, seraf???a trebas zablokirati i onda skinuti, pogledaj da nisi falio navoj
nebi smjelo tako biti, to se mora dati odviti sa gedorom, nije neka jaka sila...neznam zasto ti nece, nemoj pokusavati trzati da nebi puklo...
evo ga drug pa skontaj kolko je stegnuto:[img=http://img149.imageshack.us/img149/7484/photo0018a.th.jpg]