Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot SF2 vs. Aprilia SR50
sladjan94:
Ama ne trebam se ni sa kim prepirat i ako bi se moglo na ovu temu prepirat do bezsvjesti ali svako ima svoje misljenje!E bas to svako svoga konja hvali!Ali i ja isto kad sam uzimao skuter imao sam da biram izmedju sr-a ovog sfa i ja msm jet force nisam siguran ili je neki cpi ne sjecam se bas!Ali odabrao sam onog koji mi se najvise svidjao i za kojeg sam mislio da je dobar! pozz
Iwo SR Tuono:
Priznaj da si kupio sf 2 i pokajao se a za slicne pare si mogao uzet srku s masinom kojom god si htio,superiornijim ovjesom,kocnicama,konstrukcijom i kvalitetom.
SF2 sa pezo masinom kakva god da je NIKAD nece bit sjena niti jednom SRu jer jednostavno nije u rangu poput aeroxa i slicnih.
Ljepota sfa kojom se svi hvale je zapravo samo maska za nedostatke na masini a vjeruj mi ima ih puno,sr je za iste novce u tuningu puuuno puno ušpananiji od sfa (= i to je ono sto vlasnike pezoa boli
A ljepota skutera je relativna ako gledas u rep nekome =)
B.E.R.O.:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 25 Siječanj, 2012, 00:46:07 ---Priznaj da si kupio sf 2 i pokajao se a za slicne pare si mogao uzet srku s masinom kojom god si htio,superiornijim ovjesom,kocnicama,konstrukcijom i kvalitetom.
SF2 sa pezo masinom kakva god da je NIKAD nece bit sjena niti jednom SRu jer jednostavno nije u rangu poput aeroxa i slicnih.
Ljepota sfa kojom se svi hvale je zapravo samo maska za nedostatke na masini a vjeruj mi ima ih puno,sr je za iste novce u tuningu puuuno puno ušpananiji od sfa (= i to je ono sto vlasnike pezoa boli
A ljepota skutera je relativna ako gledas u rep nekome =)
--- Kraj citata ---
Rijeci su uzaludne!!!!
O ostalom tekstu da ni ne komentiram... nema tebi pomoci!!!
Kao da te talijan cigan napravio!!!!
:notworthy: ;D
Jet Force C-tech:
jesu se ovi "pocetnici" na forumu digli...
uzmite malo pa citaj te tuning i tehnicka pitanja pa naucte sta iz njih a ne ovo :angry7:
dizete temu koja je stara 3 godine i raspravljate...
--- Citat: B.E.R.O. - 25 Siječanj, 2012, 01:46:03 ---
Rijeci su uzaludne!!!!
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: B.E.R.O. - 25 Siječanj, 2012, 01:46:03 ---
Rijeci su uzaludne!!!!
--- Kraj citata ---
Još jedan ogorčeni pežo boy :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
šta se ložite odma, vozite pederska kolica i dobro :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju