Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot SF2 vs. Aprilia SR50
crnoproro?anstvo:
Aprilia SR 50 R je definitivno jača od Peugeota SF2, ali košta 5000 kn više. Ide 90 km/h bez blokada kao serijala, a SF2 ti bez blokada u serijali ide 80 km/h. Ti su podaci za razrađene mašine. Trenutno ti je SF2 na rasprodaji 13.773,03 kn. Uzmi SF2, malo uloži u njega i dobiješ isto što nudi Aprilia za manje novaca.
sladjan94:
Sf2 je bar 5 puta ljepsi od sr-a sve jednog bar meni!Nije da hvalim svoj motor jer ga imam vec!A imao sam i ja izbora izmedju srke i sf2!Iodlucio sam se za sf zbog ljepote a tuning me bas toliko i ne zanima tako da ovog sfa mogu sredit kako se aprilia nikad nece moc sredit!
--- Citat: Amycoll - 06 Travanj, 2009, 22:43:32 ---ok, sad vidim ljudi pišu sve i svašta a ja kužim- ništa
--- Kraj citata ---
pa fala bogu kad svi hvale svoje motore i neces se pokajati ni sa jednim!Samo odrzavaj skut i ok je!A ovi sto lupaju da sf ne valja nicemu i to oni sto ovaj gore drug rece pricaju nebuloze a nikad mozda nisu ni sjeli na sfa i slicno!Pozz
MIKSETA:
bravo samo sto si dignuo temu 3 god stara :icon_biggrin:
i btw ak mislis da je sf2 lijepsi od novu sr varas se :D
benjamin_hawk:
a sta serete ja bi ti peugeota preporucio jer dugo traje s njim ces prec kilometara i kilometara a za tih 200 evri mos napucat peugeota da grmi tak da moj izbor je peugeot
wonderkid:
Svaki svog konja hvali,sf2 ni po čemu nije bolji ni ljepši od nove srke i tu priča završava
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju