Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot SF2 vs. Aprilia SR50
Jet Force C-tech:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 25 Siječanj, 2012, 12:46:35 ---Još jedan ogorčeni pežo boy :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
šta se ložite odma, vozite pederska kolica i dobro :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa sta mi smo ponosni vozaci pederskih sputera :icon_biggrin:
Grale:
--- Citat: Jet Force C-tech - 25 Siječanj, 2012, 13:19:40 ---pa sta mi smo ponosni vozaci pederskih sputera :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa šta, vi vozite pederske skutere,mi ciganjske... :)
MIKSETA:
od pezo samo bi izdvojio Jetforce,ostalih bi ih bacio u smece :)
Gilera Runner is the best fu*k the rest :toothy12: :P :toothy3: :toothy11: :icon_tongue: :jerk:
Jet Force C-tech:
--- Citat: MIKSETA - 25 Siječanj, 2012, 13:26:54 ---od pezo samo bi izdvojio Jetforce,ostalih bi ih bacio u smece :)
Gilera Runner is the best fu*k the rest :toothy12: :P :toothy3: :toothy11: :icon_tongue: :jerk:
--- Kraj citata ---
jet al novija a ova stara je za q... :)
B.E.R.O.:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 25 Siječanj, 2012, 12:46:35 ---Još jedan ogorčeni pežo boy :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
šta se ložite odma, vozite pederska kolica i dobro :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Nisam ja ogorcen ali mogao bih postati!!!! :icon_thumright: ;D ;D
I po cem si zakljucio da su to pederska kolica,ja sam mislio da pederi voze talijanska vozila Piagio Vespa ili Aprilia Habana,Scarabeo.
Za Peugeota ni ne znam da su izbacili neki tako gay model!!! :dontknow: ;D
Evo ti i dokaza:
Ovi su okorjeli,nesto kao vi sto se bunite tu:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju