Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot SF2 vs. Aprilia SR50
doritos:
serijski aprilija sr50 i peugeot speedfight je razlika jer peugeot verikal i odma u startu je sporiji.
nisam nikada vozio speedfighta i nemogu nista komentirati kakav je u voznji...
aprilija je zbilje jebacki skut, to moramo priznati i daleko atraktivniji i brzi....
tuning speedfighta i aprilije je sasvim nesto drugo, kolko imas para tolko muzike :icon_thumright:
i ja kad bi si na svoju areu 51 montirao TPR top performans bi jeo puno jace skuteve itd...tuning je sasvim nesto drugo :nono:
MACsr50r:
moja sr-ka ide jako ljepo dobro povlači treba joj 16 sec do 80
acmen:
Meni juce nakon 4k km (da 4000km) zasvijetlila lampica od ulja (tj samo je blicala pri jačem kočenju) i kupio ja ulje i usput zamjenio sviječicu (tak tako, dosadno mi bilo :laughing7: , inace je ta svječica u skutu preko 6k km).
Rezultat svega; skut mi sad u 'jače' brdo ubrzava skoro pa do 80kmh i bez problema odrzava tu brzinu, krajnja mi ostala ista ali ona ubrzanja do 50kmh su mi nekako silovitija, konkretnija :icon_biggrin:...
No da ne duljim :laughing1: ono šta sam htio reci (iako nikad nisam ni sjeo na SF-a) da sam ja super zadovoljan mojom sr50 ditech-icom, nikad ama ni najmanjeg kvara, za ~40kn odvozim preko 200km (uistinu smijesna potrosnja), po ravnom bez po k*** do 80 a do 90 vec navlacim (ali lako kasnije održavam), točena samo i isključivo OMV100-ca i u ovih 6,5k km koliko je u mene ni najmanjeg mogućeg problema, štucanja, zastakivanja i sl (inače skut ukupno ima ~26000km). Inače na skutu je sve serijsko i nikad ništa nije bilo drkano/dodavano/pojačavano/sl.
n0n4m3:
mislim da se sf razlikuje od serije do serije .. moj je 2001g i stvarno nemam zamjerki .. sve radi kako triba .. a vuce ka i svi drugi .. i manje se pregrijaje .. ima veci kiler :icon_biggrin: ...
mono vilica uvik ravna :icon_biggrin: drzi za 5
toma17:
uzmi apriliu :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju