Općenito > Generalno o skuterima

Peugeot SF2 vs. Aprilia SR50

<< < (5/10) > >>

marko1990:
ja osobno imam sf-2 i isto sve 5,kao prvo ljepši mi je od sr-a,moj frend ima sr-a d-tech i kvari mu se od prvog dana,stalno neki kvarovi,pa ovo pa ono,istina sr-a lakše održavaš jer ima više dijelova ali ja ga osobno nikad nebi uzeo jer sam dosta ljudi cuo da se buni,ali na tebi je uzmi si koji ti je lješi jer ni sa jednim neces pogriješit ak ces ih odrzavat!  :headbang:

MACsr50r:
sr si uzmi puno je bolji i brži

Mrle Mrki:
svako svog konja hvali...to je tako...ali generalno gledano sr je po meni puno bolji. ti pricas da se ditech kvari i da se puno ljudi zali na sr-ku. ajde da mi je cut te ljude sta je njima sa sr-kom. hvala bogu kad ne paze na motor i samo sipaju benzin, ulje i vozi. osobno imam sr-ku, trenutno ima 34 000 km, ja sam odvozio ovih zadnjih 8 000 km, a sve ostalo je vozio moj frend, nikad na servisu nije bila (mjenjane pakne,plocice,disk,gume) i to je to od servisa sta je vidjela. na nju je bilo samo stavljeno zx i multivar i to je to. motor sasvim dobro isao i lijepo se cuo. sf2 sam prestizo bez problema, kao da imaju blokade.  :icon_biggrin:

doritos:
ja sam prije imao peugeot jet force tsdi injection.

masina je koma i kvar svako malo jer je el ubrizgavanje a nase gorivo ko sto znamo zivo sranje i g#vn% pa je trokirao,jebao itd al sto se tice ovjesa sa mono amortu'izerom iza je savrsen, u zavoj ide sam tak. plastike koma jer pucaju ko na kinezu, bar se meni tako dogadnjalo jbg....

aprilia sr5 r je jakooo ljep skuter, super masina al neznam kakv je ovjes itd...sve u svemu Aprilis sr5 r je brza i zivlji skut od peugeota koji su fakat spori serijski...sve je na tebi :icon_thumright:

speed:

--- Citat: Mrle Mrki - 07 Travanj, 2009, 16:40:02 ---svako svog konja hvali...to je tako...ali generalno gledano sr je po meni puno bolji. ti pricas da se ditech kvari i da se puno ljudi zali na sr-ku. ajde da mi je cut te ljude sta je njima sa sr-kom. hvala bogu kad ne paze na motor i samo sipaju benzin, ulje i vozi. osobno imam sr-ku, trenutno ima 34 000 km, ja sam odvozio ovih zadnjih 8 000 km, a sve ostalo je vozio moj frend, nikad na servisu nije bila (mjenjane pakne,plocice,disk,gume) i to je to od servisa sta je vidjela. na nju je bilo samo stavljeno zx i multivar i to je to. motor sasvim dobro isao i lijepo se cuo. sf2 sam prestizo bez problema, kao da imaju blokade.  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ja sada ne govorim za serijske SF,ja sam svoga preradio,ide bok uz bok s apriliom,yamahom,piagiom bilo kpjim,to sa serijskim spuhom,sa rezonantinim i popratnim dijelovima ide daleko bolje,ja po ravnom 90 bez greske,ne po njegovom satu nego po auto u i gpsu,vilica je prosla sve i svasta,karike nisam ni mijenjao,ide ko i prvog dana,neznam ima puno decki kaj su naletili na krivu seriju peugeota,trebali su to reklamirati,to je do njih,ja svoj sam odrzavam i nije me jos do sada neiznevjerio,slepao sam s njim 30 km piagio nrg novi u brdo,niti se zagrijao niti je posustao,po ravnom smo nas dvojica isli 70 na sat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju