Općenito > Propisi

Policija me zapisala :|

<< < (10/12) > >>

Skopa:
A jel ko zna kako je sad sa novim zakonom kad me zaustave?I npr. bili mogao povest brata na sud ili moram baš nekog od staraca jer starci neznaju za motor  :icon_biggrin:

Hinjavac:
Vidim ekipa opet trabunja gluposti pa da nekima malo rasvijetlimo. Stari zakoni i stare kazne su prošlost. Od 01.01.2009 godine stupio je novi kazneni zakon, zakon o maloljetnicima i zakon za obiteljsko. U sva tri zakona je napisano da sve ono što se do sada nije moglo pisat na maloljetnika ide njegovom staratelju(skrbniku). Tako da ste vi u pravu necete vi platit kaznu ako vas policija zaustavi i pravite se pametni jer ste maloljetnici, nego ce je platit vaši roditelji.

Dakako što ekipa se misli tužakat stalno i slat primjedbe nema ni od toga koristi ako misilite svoje predmete(kazen) odvuc u zastaru jer je to prije bilo moguće, zastara je trajala 2.5godina a sada su produžili na 4.5-5 godina.

skky:

--- Citat: Hinjavac - 08 Travanj, 2009, 14:50:58 ---Vidim ekipa opet trabunja gluposti pa da nekima malo rasvijetlimo. Stari zakoni i stare kazne su prošlost. Od 01.01.2009 godine stupio je novi kazneni zakon, zakon o maloljetnicima i zakon za obiteljsko. U sva tri zakona je napisano da sve ono što se do sada nije moglo pisat na maloljetnika ide njegovom staratelju(skrbniku). Tako da ste vi u pravu necete vi platit kaznu ako vas policija zaustavi i pravite se pametni jer ste maloljetnici, nego ce je platit vaši roditelji.

Dakako što ekipa se misli tužakat stalno i slat primjedbe nema ni od toga koristi ako misilite svoje predmete(kazen) odvuc u zastaru jer je to prije bilo moguće, zastara je trajala 2.5godina a sada su produžili na 4.5-5 godina.

--- Kraj citata ---
napokon netko ko zna zakone ove zemlje, već mi je bilo dosta trabunjanja od strane drugih članova foruma,koji misle ako su maloljetni da im nitko ništa nemože!

Keky.sb:

--- Citat: Hinjavac - 08 Travanj, 2009, 14:50:58 ---Vidim ekipa opet trabunja gluposti pa da nekima malo rasvijetlimo. Stari zakoni i stare kazne su prošlost. Od 01.01.2009 godine stupio je novi kazneni zakon, zakon o maloljetnicima i zakon za obiteljsko. U sva tri zakona je napisano da sve ono što se do sada nije moglo pisat na maloljetnika ide njegovom staratelju(skrbniku). Tako da ste vi u pravu necete vi platit kaznu ako vas policija zaustavi i pravite se pametni jer ste maloljetnici, nego ce je platit vaši roditelji.

--- Kraj citata ---

a šta sam ja govorio nego to isto?

Iwo SR Tuono:
ovaj ima sreće ša mu je kazna pobrisana,a za ubuduće zakone vam izdaje RH, preko narodnih novina do svekolikog pučanstva, tamo kod njih ćete nać zakon o bilo čemu šta vas zanima, zakoni se mijenjaju, svake godine izađe nešto novo i nema potrebe plaćat svoje neznanje, kad su informacije dostupne 0-24, 365 dana u godini.

A netko je na prošloj stranici rekao nešto o bježanju muriji, svaka čast kompa al ako imaš muda stisnut 50tku serijsku a za petama ti octavia 4x4 sa 150ks onda skidam kapu  :icon_thumright: , davno su prošli dani kad je većina voznog parka bila golf 4 SDI i par Puntakisa od 50 konja.  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju