Općenito > Propisi

Policija me zapisala :|

<< < (9/12) > >>

Drnda:

--- Citat: YamahaSpy - 06 Travanj, 2009, 17:10:21 ---Frendov stari me izvuko =) obriso je prijavu tako da necu dobit nista  :headbang:

--- Kraj citata ---
nek ti to bude lekcija...

Keky.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Travanj, 2009, 17:42:41 ---nek ti to bude lekcija...

--- Kraj citata ---

potpis  :icon_thumright:

drugi puta pametnije.

robert:

--- Citat: Shema - 05 Travanj, 2009, 00:33:43 ---Najači su mi ovi šta pričaju pričice "joj, stari gadno ti se piše"...i te spike...hahaha...carevi ste...dajte umuknite jednom zauvijek ako niste bili u sličnoj ili istoj situaciji...piše čovik koji ima 21 (slovima DVADESET JEDNU) prekršajnu prijavu u prometu u 2. godine koliko vozim skut...od toga nikad nisam imao položeno, u 70% neregistriran skut, i u 90% bez kacige.
I što je bilo, evo i dan danas sam na svijetu, živ i zdrav, vozim skut, polažem, sve kazne riješio na sudu, jer si maloljetan i nemogu te nikako sprčit da platiš i slično, moš se doslovno sa njima rugati na sudu, jer su i oni sami svjesni da ti nemogu ništa, pa mi je tako sutkinja jednom prilikom rekla kad sam počeo sqat za policajca, "aha, sad te nije briga kad znaš da ti nemožemo ništa jer si maloljetan pa priznaješ bez obzira jel istina"...a ja se nasmija i reka "je"...

Zato dragi, dok si maloljetan jebaji okolo, boli te kita, nemogu ti ništa. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kolega, nebih te želio vrijeđati ali moram te nešto pitati!
jesi li ti svjestan svoje budaleštine? ovdje ima maloljetnih članova koji taj tvoj tekst čitaju i kažu pa mogu i ja i kad nastradaju onda je galama velika.

YamahaSpy:

--- Citat: Keky.sb - 06 Travanj, 2009, 18:09:12 ---potpis  :icon_thumright:

drugi puta pametnije.

--- Kraj citata ---
Svakako ce biti.

Keky.sb:

--- Citat: robert - 06 Travanj, 2009, 18:18:45 ---kolega, nebih te želio vrijeđati ali moram te nešto pitati!
jesi li ti svjestan svoje budaleštine? ovdje ima maloljetnih članova koji taj tvoj tekst čitaju i kažu pa mogu i ja i kad nastradaju onda je galama velika.

--- Kraj citata ---
to sam i ja pokušao objasniti i lijepo se nasmijao na onu njegovu izjavu, samo što bi to netko mogao shvatiti ozbiljno, kao što si i rekao.

--- Citat: YamahaSpy - 06 Travanj, 2009, 18:41:34 ---Svakako ce biti.

--- Kraj citata ---
tako treba razmišljati.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju