Općenito > Propisi
Policija me zapisala :|
SlowRider:
--- Citat: Hinjavac - 08 Travanj, 2009, 14:50:58 ---zastara je trajala 2.5godina a sada su produžili na 4.5-5 godina.
--- Kraj citata ---
Zar nije prije zastara trajala 2 godine?
kecbaya:
pajdo dobit ces samo ukor...jer nisi punoljetan...jel te poslje pustio na motor da ga vozis ili? ako te pustio tuzi ga jer on nema pravo pustit maloljetnu osobu bez vozacke,sa neispravnim vozilom i bez papira...znam iz iskustva...jer mi je stari insp...i tuzio sam policajca i na kraju su mi bili dali ukor jer sam bio maloljetan...a kazna je bila prva 7.500kn druga 8.700kn i na kraju nista nisam platio...to se meni desilo prije 3god...
kecbaya:
rebac zastare vise nema...odma se sve rijesava preko sudova...i od sad ides na sud ne u svoj grad vec u drugi blizi grad sa sudom...tako da se nemogu rijesavat te kazne...npr rebac u metkovicu dolaze sudovi iz ploca,metkovica,vrgorca itd....znaci bit ce svi vamo i ovi ce uzimat predmete iz ploca npr a ovi iz mtk...
Hinjavac:
1.molim te da me ne zoves prezimenom na forumu.
2.Nismo pričali o metkovicu već o gradovima koji imaju malo više sudova
3.Ako te prebaci u neki drugi grad opet ne znaci da se nesto ne moze sredit.
--- Citat: SlowRider - 10 Travanj, 2009, 14:17:19 ---Zar nije prije zastara trajala 2 godine?
--- Kraj citata ---
Da ali 2 godine od zadnjeg postupanja po tome predmetu. Znaci od dana počinjenja prekršaja cca 2-2.5 godina,ako shvacas sta hocu reci.
SlowRider:
--- Citat: Hinjavac - 10 Travanj, 2009, 22:21:21 ---Da ali 2 godine od zadnjeg postupanja po tome predmetu. Znaci od dana počinjenja prekršaja cca 2-2.5 godina,ako shvacas sta hocu reci.
--- Kraj citata ---
Jasno mi je, tnx.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju