Općenito > Propisi
Policija me zapisala :|
Mark:
--- Citat: smmania - 05 Travanj, 2009, 16:45:27 ---ja sam imo prometnu sa cagivom 125 i nisam imo vozacku ni papire ....curica od 5 godina mi izletila na cestu i ruckom sam ju pokupio u glavu al na srecu samo hematomi su bili......medutim kazna mi je dosla 13500 kn ,neam vozacku za 125 (nit planiram radit,nek me love :laughing9:) i kad sam dosao na sud dobio sam kao samo ukor suda (vec treci.) imas srece sta si u nasoj drzavi di se nista ne biljezi ni ne pregledava, a mene je i spasilo sta tad nisam ni bio punoljetan :hello:
--- Kraj citata ---
I kako će onda itko išta naučiti kada se ovakve stvari progledavaju kroz prste, a neke za neplaćeni parking ganjaju sa ovrhama... Stvarno živimo u prekrasnoj državi :notworthy:
Stari moj mlad si, ali da ne možeš malo razmisliti glavom i pitati se što bi ti napravio da je to bilo tvoje dijete i nedaj bože da se dogodilo nešto gore :nono:
smmania:
--- Citat: Mark - 05 Travanj, 2009, 22:37:27 ---I kako će onda itko išta naučiti kada se ovakve stvari progledavaju kroz prste, a neke za neplaćeni parking ganjaju sa ovrhama... Stvarno živimo u prekrasnoj državi :notworthy:
Stari moj mlad si, ali da ne možeš malo razmisliti glavom i pitati se što bi ti napravio da je to bilo tvoje dijete i nedaj bože da se dogodilo nešto gore :nono:
--- Kraj citata ---
a jebiga aj razmisli da se radi o tebi pa isto ovako seri imam i ja sestru od pet godina sta mislis da sam bio hladan majmune ......bilo mi je zao kao pasu al jbg .......sranje se dogodilo i bio sam u soku tad ja sam bio fer pa sam bar ljudima izaso u susret jer su bili iz slovenije te sam im platio smjestaj i sve iako ni to ih nije smirilo al stvarno mi je bilo zao ,bio sam mladi i gluplji i sad mi je zao i kad god sjednem na motor mi se ta slika odvrti u glavi al jbg....sta mislis da mene ne zivciraju nasi zakoni pa pogledaj kojih debilizima ima a sta se tice parkinga non stop placam kazne od 500 kn.......
Mark:
--- Citat: smmania - 05 Travanj, 2009, 22:57:18 ---a jebiga aj razmisli da se radi o tebi pa isto ovako seri imam i ja sestru od pet godina sta mislis da sam bio hladan majmune ......bilo mi je zao kao pasu al jbg .......sranje se dogodilo i bio sam u soku tad ja sam bio fer pa sam bar ljudima izaso u susret jer su bili iz slovenije te sam im platio smjestaj i sve iako ni to ih nije smirilo al stvarno mi je bilo zao ,bio sam mladi i gluplji i sad mi je zao i kad god sjednem na motor mi se ta slika odvrti u glavi al jbg....sta mislis da mene ne zivciraju nasi zakoni pa pogledaj kojih debilizima ima a sta se tice parkinga non stop placam kazne od 500 kn.......
--- Kraj citata ---
Prvo si malo poradi na rječniku, a onda možemo razgovarati dobro ;) Nisam ti kompić iz kvarta da mi govoriš majmune, ok! O meni se sigurno nebi radilo jer nisam ni razmišljao voziti se bez vozačke i papira na motoru od 50kubika, a kamoli nešto jače. Ako imaš sestru od toliko godina onda se nadam da si shvatio neke stvari i zato sam ti napisao da je na svu sreću sve ok prošlo. Drugo je učiti voziti pod nečijim nadzorom i van prometnica, a drugo ovo što se tebi desilo. Nitko od nas nije sunce koje nikakvo sranje u životu nije napravio, ali s ovakvim stvarim se nije za igrati.
Zato sam napisao da se takve stvari malo bolje gledaju kod nas i kažnjavaju, ne samo novčanom kaznom, da bi drugi u tvojim godinama dobro razmislili da li bi izašli s motorom na cestu ;)
Rossi:
zasto uopste stajete policiji kad su u autima ili pjeske ?? ne kontam vas nikako ??pa jbt u ovako malom gradu ovdje kod mene svi bjeze takvim prasinarima jer stvarno nisu fer...zuastavi te 10 m od zgrade a ono 23:00 i on tebi pise da poslije 23 vozis...a vidis zgradu svoju nema 10 metara do ulaza i slicno....tako sam i ja par puta stao i svaki put platim neku kaznu..nadje nesto ..od tad nikad ne stajem..i kad krenu zamnom..hvala bogu lako se pobjegne i izgubi u guzvi i jednosmjernim ulicama ..u koje oni nemogu..jedino kome stajem su policajci na motorima...a njih vecinu znam pa i kad sta napravim pogresno ..puste me ...
YamahaSpy:
Frendov stari me izvuko =) obriso je prijavu tako da necu dobit nista :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju