Općenito > Propisi

Policija me zapisala :|

<< < (7/12) > >>

Keky.sb:

--- Citat: sfreak - 05 Travanj, 2009, 09:59:01 ---slazem se sa Shemom...dok si maloljetan ti u 99% slucajeva nis nece bit...

prvi put kad su me zaustavili sam se usro ful...pricao s nekim ljudima...apsolutno svi su rekli da i ako ti nes da na prekrsajnom sudu da se zalis...i apsolutno svi su iste zalbe pisali...nemam prihoda, maloljetan ovo ono...sve na istu foru...

i nikad nis nisu dobili...

--- Kraj citata ---

da nećeš ništa dobiti jer i suci znaju biti dobri, ali ako se bahatiš platit ćeš kaznu, ako ne ti jer si maloljetan, onda će tvoji starci. evo to su i ostali potvrdili. ti možeš snositi posljedice iako si maloljetan, tj. tvoji starci će snositi posljedice.

osim toga, znam neke ljude, a i ja sam dobivao kazne dok sam bio maloljetan. prijatelji su mi morali platiti kazne iako su bili maloljetni. tako da, ako te sudac ne želi pustiti uz ukor, platit ćeš.

smmania:
ja sam imo prometnu sa cagivom 125 i nisam imo vozacku ni papire ....curica od 5 godina mi izletila na cestu i ruckom sam ju pokupio u glavu al na srecu samo hematomi su bili......medutim kazna mi je dosla 13500 kn ,neam vozacku za 125 (nit planiram radit,nek me love :laughing9:) i kad sam dosao na sud dobio sam kao samo ukor suda (vec treci.) imas srece sta si u nasoj drzavi di se nista ne biljezi ni ne pregledava, a mene je i spasilo sta tad nisam ni bio punoljetan  :hello:

goga100:

--- Citat: Shema - 05 Travanj, 2009, 00:33:43 ---Najači su mi ovi šta pričaju pričice "joj, stari gadno ti se piše"...i te spike...hahaha...carevi ste...dajte umuknite jednom zauvijek ako niste bili u sličnoj ili istoj situaciji...piše čovik koji ima 21 (slovima DVADESET JEDNU) prekršajnu prijavu u prometu u 2. godine koliko vozim skut...od toga nikad nisam imao položeno, u 70% neregistriran skut, i u 90% bez kacige.
I što je bilo, evo i dan danas sam na svijetu, živ i zdrav, vozim skut, polažem, sve kazne riješio na sudu, jer si maloljetan i nemogu te nikako sprčit da platiš i slično, moš se doslovno sa njima rugati na sudu, jer su i oni sami svjesni da ti nemogu ništa, pa mi je tako sutkinja jednom prilikom rekla kad sam počeo sqat za policajca, "aha, sad te nije briga kad znaš da ti nemožemo ništa jer si maloljetan pa priznaješ bez obzira jel istina"...a ja se nasmija i reka "je"...

Zato dragi, dok si maloljetan jebaji okolo, boli te kita, nemogu ti ništa. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sada bi se mi tebi trebali diviti kako si ti lud,razumijem vozenje bez vozacke jer sam i ja vozio,donekle i neregistriran(ako je ispravan) ali 90% bez kacige,suti i pokrij se po usima,pogledaj samo crnu kroniku ,ovaj vikend troje poginulih....svaki put kad sjednjes na motor bez kacige sjeti se da i ti mozes biti jedan od njih....hvaljenje nenosenjem kacige..... ubuduce prije ovakvih postova malo promisli :nono:

sicanin:

--- Citat: goga100 - 05 Travanj, 2009, 20:42:47 ---    
Sada bi se mi tebi trebali diviti kako si ti lud,razumijem vozenje bez vozacke jer sam i ja vozio,donekle i neregistriran(ako je ispravan) ali 90% bez kacige,suti i pokrij se po usima,pogledaj samo crnu kroniku ,ovaj vikend troje poginulih....svaki put kad sjednjes na motor bez kacige sjeti se da i ti mozes biti jedan od njih....hvaljenje nenosenjem kacige..... ubuduce prije ovakvih postova malo promisli :nono:

--- Kraj citata ---
potpis!

skky:

--- Citat: Shema - 05 Travanj, 2009, 00:33:43 ---Najači su mi ovi šta pričaju pričice "joj, stari gadno ti se piše"...i te spike...hahaha...carevi ste...dajte umuknite jednom zauvijek ako niste bili u sličnoj ili istoj situaciji...piše čovik koji ima 21 (slovima DVADESET JEDNU) prekršajnu prijavu u prometu u 2. godine koliko vozim skut...od toga nikad nisam imao položeno, u 70% neregistriran skut, i u 90% bez kacige.
I što je bilo, evo i dan danas sam na svijetu, živ i zdrav, vozim skut, polažem, sve kazne riješio na sudu, jer si maloljetan i nemogu te nikako sprčit da platiš i slično, moš se doslovno sa njima rugati na sudu, jer su i oni sami svjesni da ti nemogu ništa, pa mi je tako sutkinja jednom prilikom rekla kad sam počeo sqat za policajca, "aha, sad te nije briga kad znaš da ti nemožemo ništa jer si maloljetan pa priznaješ bez obzira jel istina"...a ja se nasmija i reka "je"...

Zato dragi, dok si maloljetan jebaji okolo, boli te kita, nemogu ti ništa. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ako nemaš što pametno za reći, bolje šuti!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju