Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (41/76) > >>

veka84sb:
Jucer cujem od prijatelja da je motosusret u Subotu kod tebe hac? Jel ti znas sta o teme? Gdje ce biti ,koliko traje? Mene drustvo napalo da idem i vjerojatno dolazim (95%) Daj neki detalj ako znas i valjda se tamo vidimo?

hac:
ma da,zaboravio sam na to,danas počinju susreti na Strmcu.......to ti je 12 km od NG........cesta za Požegu pa se skrene na izlazu iz Cernika prema Šumetlici......možemo se dogovorit za sutra pa da odemo zajedno.zadnjih godina mi nisu ti susreti nešto ali je lokacija prekrasna.....izletište Strmac,visoko na Psunju,šumetina.......zvrcni me na mob pa se dogovorimo

nedjelja ostaje kak smo se dogovarali nadam se?

veka84sb:
Evo potvrdjeno je da moje drustvo ide na motosusret ,sada sam se cuo sa ekipom i ide nas 4 motora... mi cemo kreniti iz SB izmedju 13-14h (nakon rucka) javimo ti se na polasku ,pa se dogovorimo gdje se nadjemo.
Kristijan jel dolazis? Vjeko.? Ostala ekipa NG karting staze?

kristijanSR70:
E jbga,nemogu ovu nedjelju nikako doci,skuter je u pozegi,ja sam doma s autom,u pozegi sam tek u nedjelju oko 18h..neznam sta cu sada..

hac:
a j****u kiki kak si mogao doć bez SRke   ;D..........sinoć smo bili na moto susretu na Strmcu,veka i vuk,malo se družili.......jbg nismo se ništ dogovarali za danas za stazu i Požegu,al valjda dogovor za meet vredi za danas popodne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju