Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (40/76) > >>

mario_f15:

--- Citat: veka84sb - 07 Srpanj, 2009, 13:32:38 ---Na runneru su rolice 5.5 grama tako da nema sanse da ti budem blizu (trebam 4.7gr) pojeo bi me na ravnini...,a mogao bi doci s njim, vidjeti cu ako nabavim rolice jer mi je sada start koma...
Bas me zanima koje bi mi bilo vrijeme staze.

--- Kraj citata ---
biće to žestoka utrka

runner vs aprilia :wav: :wav:
 :punicemi: :speedlimit:

veka84sb:
Mario vec je bilo trkica po stazi na ranijim susretima.....
Evo jedna starija snimka,nazalost jako kratka...
Kristijan crni skut 70ccm ,hac 77ccm plavi i Crveni moj 49ccm stock  pia+ZX hendmejd(tada jos posudjeni zx od vuka s foruma ..moje je kromiran)!

Na snimci se vidi kako Kristijan i ja stizemo po krivinama haca... samo kada dodjemo na onu ravninu jednostavno pobjegne... Kristijana pokopa ona rupa na 30km/h i taman mu tu pobjegnem i dok me krene stizati zavrsi ravnina ,a na krivinama me ne moze dobiti...
http://www.youtube.com/watch?v=QE5yV0ND28Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emojskuter%2Ecom%2Fforum%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D16611%2E135&feature=player_embedded

Mislim da bi moje vrijeme bilo otprilike kao kod Kristijana ,mozda 1-2sec sporije jer je sada nesta prckao po prijenosu pa nema rupe.

Mina se moze usporedjivati sa pia samo ako je mina 70 ccm  ;D

hac:
hočemo sad u nedjelju meet radit......najavljuju lijepo vrijeme bez kiše

--- Citat: ---Na snimci se vidi kako Kristijan i ja stizemo po krivinama haca
--- Kraj citata ---

he he............malo se radilo na trekkeru  pa me baš zanima kakva če sad bit situacija na stazi

veka84sb:
Kako se ranije predlagalo da se ide u Pozegu na kavu i slicno ja sam isto za to zainteresiran ,a evo dogovaramo neke trkice po stazi ,sta kazete da se nadjemo na stazi u NG ,odvozimo koji krug i onda na kavicu odemo u Pozegu ? Bila bi to ljepa voznjica i za sve ,dosta km ,voznja u grupi , hac bi presao koji kilometar  ;D ,gorivo je pojeftinilo, jos samo da bude sunca..

Ajd napisite sta mislite?

Hac , jesi promjenio opet prednju felgu?

hac:
možemo i tak,oko 3 se nađemo na stazi i provozamo,poslije kavica u Požegi......od staze do PŽ ima 26 km.........

--- Citat: ---Hac , jesi promjenio opet prednju felgu?
--- Kraj citata ---

kemijam nove vilice,možda za stazu u nedjelju vratim 10 cola felgu jer mi se bolje ponaša trekker na stazi s njom makar je gore Sava

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju