Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (42/76) > >>

vuk:
ja ću doć na stazu oko pola 3. Ako mi rs ne stane negdje putem ;D

hac:
OK,bit ču ja na stazi oko 1/2 tri.....vidimo se

veka84sb:
Evo da se javim... Na stazu nisam mogao jer mi je dan bio isplaniran od strane cure ,a kako se ona svako malo prilagodjava mojim planovima bio je red da se i ja malo njenima...

Motosusret je bio jako dobar ,dobra zabava, puno motora ,nekoliko zivotinja koje su uzarile svaki milimetar karika na klipovima jako vrelih RR masina debelo u crvenom podrucju brojaca okretaja ,neizostavno pucanje iz auspuha ... Kasnje 3 cure oskudno odjevene koje su pravile drustvo bendu na pozornici. Zabava bolja od ocekivane , pa iduce godine dolazimo opet ,ali cemo ostati prespavati.  :headbang:

Sljedeci vikend nam je na rasporedu motorijada u Vinkovcima ...ako tko cita iz Vinkovaca ,vidimo se!

kiza-iz-kvarta:
veka ja čitam.......kad dođeš samo se javi,da ne bi slučajno nekome došao na zvekete,jel bit će puno nadobudne rulje iz kvarta,koja će otvoranje u petak provest pušeći opijate i cugat pivo u parku, zato obavezno kaciga pod ruku i niš ne ostavljaj na motociklu..nebi bio ni prvi ni zadnji kom je nešto nestalo ili je bilo zvekete....j bte meni prošli tjedan ukralo kacigu,a nije me bilo 2 minute,ostavio sp-a pred trgovinom uzeo colu i nema kacige.....to ti govorim jer je susret u mom kvartu(200m od moje kuće,točnije prekoputa u onom velikom parku) pa kad dođeš da znaš......nije nikakva gangsta spika,to je stvarnost u vk......

veka84sb:
Kiza ,hvala na upozorenju ,biti cu pripremljen ,a bas inace uvjek na susretima ostavljamo kacige na retrovizorima... Naravno vidimo se!  :hello: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju