Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (39/76) > >>

kristijanSR70:

--- Citat: sr-dream_vk - 06 Srpanj, 2009, 14:55:45 ---
 :laughing7: :laughing7:....ja bi vec 3 puta otreso na pod kolko bi se tu naginjao...a ovi ga stede...ko da su ganc novi...

--- Kraj citata ---

lupaš gluposti !!!!!!!!! jesi kad bio na toj stazi ???????????? NISI Jesi ju probo vozit ??????????????? NISI prema tome.......

kristijanSR70:
prebacite ovo u susret NG, pa čovjeku smo bezveze uništili temu sada

veka84sb:
Nekako je ova tema i susreti u NG postala jako povezana. Kristijan ,sto se tice voznje pusti ,na snimci zbiljam izgleda sporije nego je. _Mi koji smo bili tamo i vidjeli znamo ,kako je i koliko vozeno. Neka te ne diraju price ja bi ovo ono ...vidi se tko dolazi na susreti i vozi!  Kristijan   :headbang:

kristijanSR70:
veka oces dolazit runnerom  ?

ma nedira me sta pričaju,nego ono neka dođu i probaju, čak mislim da bi ti sa runnerom imao još bolje vrijeme od mene !

veka84sb:

--- Citat: kristijanSR70 - 07 Srpanj, 2009, 13:15:35 ---veka oces dolazit runnerom  ?

ma nedira me sta pričaju,nego ono neka dođu i probaju, čak mislim da bi ti sa runnerom imao još bolje vrijeme od mene !

--- Kraj citata ---
Na runneru su rolice 5.5 grama tako da nema sanse da ti budem blizu (trebam 4.7gr) pojeo bi me na ravnini...,a mogao bi doci s njim, vidjeti cu ako nabavim rolice jer mi je sada start koma...
Bas me zanima koje bi mi bilo vrijeme staze.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju