Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Nova Gradiška.....karting staza
hac:
mislim da kristijan nema centralni,ima nekog vraga navarenog ispod valjda od bočnog,neka šipka i s tim zapinje po krivinama......
evo još jedan video sa prvog meeta mislim,trekker na čelu.....iza prate veka na gileri i kristijan na SRki....
kolega veka je snimao,nadam se da se neće ljutit što sam stavio link na video u svoj topic :icon_biggrin:
2TDottore:
--- Citat: Area51 - 22 Lipanj, 2009, 18:49:16 ---To zapinju oslonci za noge od suvozača!! :icon_biggrin: Zapinje centralni nogar ko i na svakom SR kad se malo življe kroz zavoje vozi!
--- Kraj citata ---
aha malo......na srki ak deres centralni nogar to znaci da je guma na cistom rubu......bar je tak moja evo22......a to znaci da ak se previse igras deranjem da postoji sansa da obleguzis........
e morat cu ja doc jednom na tu vasu stazu da vam pokazem kak se vozi i pada...... ;D
veka84sb:
--- Citat: hac - 22 Lipanj, 2009, 18:58:17 ---mislim da kristijan nema centralni,ima nekog vraga navarenog ispod valjda od bočnog,neka šipka i s tim zapinje po krivinama......
evo još jedan video sa prvog meeta mislim,trekker na čelu.....iza prate dečko iz Novske na derbyju i kristijan na SRki....
kolega veka je snimao,nadam se da se neće ljutit što sam stavio link na video u svoj topic :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Greska....nisam ja snimao jer to ja vozim iza tebe ;) to je snimka od vjeke86
Kristijan SR70 nema centralnu nogaru ima bocnu koja nije izvucena
shegy:
da nije izvucena nogara i jedva je spusti da moze nasloniti motor koliko je unutra!!
ProDriverGT(TGB):
Jel se znalo desit da neko malo zesce padne ne toj stazi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju