Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Nova Gradiška.....karting staza
Pupo:
--- Citat: shegy - 22 Lipanj, 2009, 12:53:12 ---moze se i na glavici samo moras imati dozvolu ... koju mi trenutno pribavljamo :happy3:
sve cete biti obavjesteni
--- Kraj citata ---
Malo idemo u off, samo kažem da se prije jedno vrijeme moglo vikendom na stazu tko je god htio. Ali su ubrzo zabranili zbog penzića koji žive oko staze.
hac:
znam da se moglo prošle godine na Glavicu pa su se nešt stanari bunili pa se koristio samo gornji dio staze dalje od kuća al ni to nije pomoglo.....bilo bi super da se može na tu stazu
--- Citat: ---hacu izgleda auspuh nije u dobroj rezonanciji
--- Kraj citata ---
nije sve saštelano za taj novi spuh jer je trentno stock radilica u blokovima pa malo teže role vrtim da ne bi bilo.......al nema to veze sa vožnjom ,taj dan mi nije bio baš neki ,2 puta sam izletio i onda još sa vxr skoro u ogradu na ravnom djelu tak da nisam baš htio forsirat vožnju na nož
shegy:
--- Citat: 2TDottore - 22 Lipanj, 2009, 13:58:05 ---.... a ova srka ima na pola spustenu centralnu nogaru pa kao s njom struze da to izgleda efektno........ :rofl1:
--- Kraj citata ---
ta srka nema centralni nogar! :nono:
2TDottore:
--- Citat: shegy - 22 Lipanj, 2009, 15:03:47 ---ta srka nema centralni nogar! :nono:
--- Kraj citata ---
doro onda ima bocni izvucen prema van pa snjim zato struze il ima nekaj drugo jer naginje se ko baba..... :laughing7:
Pupo:
--- Citat: 2TDottore - 22 Lipanj, 2009, 18:40:02 ---doro onda ima bocni izvucen prema van pa snjim zato struze il ima nekaj drugo jer naginje se ko baba..... :laughing7:
--- Kraj citata ---
To zapinju oslonci za noge od suvozača!! :icon_biggrin: Zapinje centralni nogar ko i na svakom SR kad se malo življe kroz zavoje vozi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju