Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška.....karting staza

<< < (31/76) > >>

shegy:
na kojoj stazi niko nikad nije malo žešce pao??  :toothy3:

hac:
ma nije bilo padova uopče na ovim našim druženjima,veka je sašio kristijana jednom na ravnom djelu staze ali bez večih posljedica,stradao je samo nosać i žmigavci na SRci......inače zna bit padova,ali staza je dosta široka,asfalt dobar........

--- Citat: ---nisam ja snimao jer to ja vozim iza tebe
--- Kraj citata ---

sorry kolega,ispravio sam krivi navod u postu

veka84sb:
Kristijan pomoc... ,ajd reci hac-u da te nisam srusio nego da smo se okrznili ...moja podnica na tvojoj zadnjoj gumi..... ;)

Ma staza je skroz pitoma, jos nije bilo nekih intervencija vecih na nasim susretima osim izolirke ...ja sam skoro par puta proletio ,hac je par puta izletio na krivini (samo produzis ravno... ) i tako ...kada ides do kraja i forsiras sa svakim krugom sansa da padnes je puno veca pa streba znati stat. Osjetis po tebi jel te ide ili ne taj dan.

Ma meni se staza jako svidjela, bas ok za skuter i jako dobar osjecaj voziti. Na prvim susretima nitko nije htio voziti (svi bljedo gledali i stajali  ....) a sada samo se ceka tko ce prvi kreniti na stazu i svi za njim... ma bas je fora vozati po stazi.

Netko je brzi netko sporiji ,nije bitno ,niti snaga skutera nije ista ,bitno je da svi izadjemo sa staze sa manje goriva i smjeskom na licu ,ili planovima sta doraditi na skutu.

perica_46:

--- Citat: hac - 20 Lipanj, 2009, 14:12:38 ---sorry nije za prodaju spuh,bar dok mi ne dosadi .............spuh radi odlično .u odnosu na yasuni r je nebo i zemlja,znatno veći torq iz nižih okretaja,širi powerband.........trenutno se vrti na oko 10 000 rpm dok ne složim jaču radilicu u blokove jer ne vjerujem da bi serijska mogla podnet full poštelan setup sa tim spuhom

mali video kak ide i kak se čuje spuh uz napomenu da se trenutno spuh vrti daloko ispod svojih mogučnosti zbog stock radilice
http://www.youtube.com/watch?v=6fcaDkA2MEQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww.mojskuter.com%2Fforum%2Findex.php%3Ftopic%3D16611.120&feature=player_embedded

--- Kraj citata ---
e moji decki... nezelim nikog uvrijediti nit ista, ali ovo je katastrofa voznja... vozite se ko babe, nema preko 10% naginjanja u zavojima, opcenito, preloše... ali malo (puno) vjezbe, i sve 5!  :icon_thumright:

shegy:
kak bi ja svog icea razvalio na toj sazi.... jaoooooo, gume jebacki drze  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju