Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
zavisi kak ti donji dio zgleda, recimo ak ti je sve u ravnini s plastikama, znači niš ne strši tipa spremnik ulja il benzina, onda moš od pleksiglasa, kolko vidim iz zagreba si pa onda moš kupit pleksi glaS ploču ja sam 50cm x 50cm platio 19 kn trebalo bi bit u pevecu il bauhausu, a ak ti neš strši tipa spremnik... onda od poliesterske smole, naj jeftinija ti je solucija otič kod kromosovog tornja kod mercatora i chipoteke imaš jedan crveni cjeli dučan sa svim plastičnim mogučim priborima, i ja sam kupio bocu od litre poliestreske smole sa več promješanim ubrzivačem, i kupiš još malu bočicu katalizatora (otvrdnjivača) i to te dođe 34 kn i još kupiš metar kvadratni ( staklenih ) vlakna po izboru različite finoče, imaš prešane ,one grube kaj dolaze u kompletima i imaš fine kaj su slagani, kaj sam platio 30kn metar kvadratni, ovi fini su ti bolji , staviš recimo dva tri sloja, al čim ih mažeš poliesterskom smolom oni ti se uopče ne vide odnosno zgleda ti ko da poliester stoji u zraku odnosno ko da držiš prozirnu ljigavu krpu, i onda kad to namažeš čekaš da se posuši i to ti je to, kupiš auto kit za isto 30 kn uzmeš špatlu poravnaš , čekaš da se posuši i šmirgl koji ti odgovara , najbolje neki cca 300, 400, i udri dok ne poravnaš da bu spremno za plastik primer i željenu boju... pozzz