Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner-karb.-Greje se

<< < (2/4) > >>

kristijanSR70:
Po naslovu teme,ispada da se grije karb,al ne,njemu se sve grije..trebao bi imat hladjenje karba,da tamo ispod ti je dizna..malo raskopaj oko posude s vodom na kojoj imas povratnu cjev za vracanje viska vode,nju skini,nek bude vode kolko treba u posudici i bit,onda daj gas i ako ti u medjuvremenu pocme ic voda iz te povratne cijevi to znaci da pumpa radi,ako ne bude isla voda onda ti je oso mikro remen od pumpe..to si svakako provjeri da ti ne zariba.

Kemo_nrg:

--- Citat: kristijanSR70 - 03 Travanj, 2009, 21:56:07 ---Mislim da je 17.5,dizna je dole,imas odozdo s donje strane karba času na 2 il 4 šarafa,tamo ti je dizna kad odšarafis tu času..provjeri cjevi,ak sipaš obicnu vodu mozda ima kamenca,al ak ti curi pumpa,to ti je oso semering vodene pumpe,mozda i lezaj,to trebas promjenit,do tad redovno provjeravaj stanje vode..i vidi da li ti ona cjevcica kad das gas vrača vodu u posudu s vodom da nije slucajno puko remen vodene

--- Kraj citata ---

kladim se u cevape da je 12-ka WEBER  :toothy9:

stex3105:
Ma ja sam lose napisao naslov teme sjebao sam se.
Hteo sam da pitam koja je velicina karba i gde to mogu da pogledam na njemu da  znam koliki je.
I hteo sam da pitam zasto mi se masina greje vise nego obicno pre se skala za temperaturu nije dizala skoro malo neki milimetar a sad ode do polovine i mozda nekad malo vise.
zbog cega to moze biti.

gokiSP:
karburator ti je weber 12 to je sigurno...a ovo za grijanje...ako ti se kazaljke dize do pola to ti nije nista cudno...meni je skoro uvijek bila na pla ili malo ispod...da je otisla pumpa vode onda se nebi bizala kazaljka do pola nego bi u iber otisla i zaribo bi ti motor jer bi zakuho...

kristijanSR70:

--- Citat: gokiSP - 04 Travanj, 2009, 03:15:33 ---karburator ti je weber 12 to je sigurno...a ovo za grijanje...ako ti se kazaljke dize do pola to ti nije nista cudno...meni je skoro uvijek bila na pla ili malo ispod...da je otisla pumpa vode onda se nebi bizala kazaljka do pola nego bi u iber otisla i zaribo bi ti motor jer bi zakuho...

--- Kraj citata ---
Al on je rekao da mu curi na pumpi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju