Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner-karb.-Greje se
Drnda:
--- Citat: kristijanSR70 - 04 Travanj, 2009, 11:29:31 ---Al on je rekao da mu curi na pumpi..
--- Kraj citata ---
ako ide do pola onda je ok, a mislim da mi je frend govorio da termostat na runnerima otvara crticu iznad polovice ..
a za to sto curi promijeni lezaj i semering na vodenoj pumpi, imas kupiti set za reparaciju vodene pumpe
stex3105:
Ma on se pre nije grejao toliko malo se samo digne skala od temperature milimetar.A sada dodje do pola i predje malo na gore.Proveravao sam vraca vodu u posudu znaci da voda cirkulise.Sta bi jos moglo biti?Da mu nije dovoljno dobro podmazivanje pa da se zbog toga greje?
Drnda:
kakva je svjecica boje, ako je svijetla, mozda je do toga, a je li to pocelo otkada je vanjska temp. porasla?
stex3105:
Evo malopre sam skidao svecicu i bila je skroz masna i crna a do sada nije bila takva ocistio sam je i napravio zazor kako treba da budei cepao ga non stop pun gas matretirao ga bas i nije toliko temperatura porasla.Zamenicu svecicu pa cu videti ova se sjebala vec.Moguce da se zbog masne svecice grejao?
Drnda:
koje ulje koristis, da mozda nije bio ok zazor na svjecici, ako je previse crna treba vise zraka, treba biti boje bijele kave
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju