Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner-karb.-Greje se
stex3105:
POz imam dva pitanja.Prvo pitanje koje je velicine karb na mom runneru?Kako to mogu da vidim?Runner je 2001 god 50 kubika SP-je ako to nesto znaci.
A drugo pitanje zasto se greje znaci sve ok vuce ide lepo ali mu je radna temperatura veca nego sto treba.Sada imam problem sa vodenom pumpom kaplje po malo mozda je zbog toga ali ima vode ne znam sta moze biti.
seba:
bit ce da je vosena propisala,promijeni vodenu i onda bi trebalo bit sve ok. karb je 12 ili 17,5,pa pise ti na njemu koji je
kristijanSR70:
Mislim da je 17.5,dizna je dole,imas odozdo s donje strane karba času na 2 il 4 šarafa,tamo ti je dizna kad odšarafis tu času..provjeri cjevi,ak sipaš obicnu vodu mozda ima kamenca,al ak ti curi pumpa,to ti je oso semering vodene pumpe,mozda i lezaj,to trebas promjenit,do tad redovno provjeravaj stanje vode..i vidi da li ti ona cjevcica kad das gas vrača vodu u posudu s vodom da nije slucajno puko remen vodene
stex3105:
Znaci kad otvorim casicu tu pise koji je karb?Na njemu pise WEBER.
A da li se greje zato sto je vodena crkla ili je nesto drugo u pitanju?
smmania:
cuj znam da na 125 dvotaktnima postoji cijev koja ide iz hladnjaka u karb i tako cirkulira topla voda da se benga ne zaledi ,a sad dal je to i na runneru neam pojma..... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju