Ostalo > Foto, video, music...
Tomos
Beneli:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Travanj, 2009, 20:57:45 ---u mene je bio e 90, i 5-6 automatika, jedan automatik sam uspio na 95 kmh, i trajao me je oko 2 mj. ali me nije bilo ni briga za njim samo sam htio dobiti sto vise iz njega...
turpijani cilindar, smanjen squish
ngk 9
bing 21 dizna 95
neki filter samo zeljezna mrezica i unutra malo spuzve :dontknow:
lipnik
i jedan prijatelj inace popravljao isto tomose mi je nesto prtljao po prijenosu, uglavnom brze je bacao u drugu...
--- Kraj citata ---
neću sad da psujem ali automatik da ide 95 e to je posebna priča. majketi aj mi samo objasni kako si ti natjero matika da ide 95 ako nisi pojma imao o getribi?
Drnda:
ja se nisam zezao oko getribe nego moj prijatelj, malo bolji majstor, ja sam sa njim sve zivo oko njega radio , a tada sam ga ostavio u njega jer je on rekao da ce mi to srediti... zato sam i rekao da je trajao 2 mjeseca jer se sve stopilo...pogledaj sto je bilo na njemu sve... a oko getribe stvarno neznam sto je on sve radio...
Beneli:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Travanj, 2009, 21:24:51 ---ja se nisam zezao oko getribe nego moj prijatelj, malo bolji majstor, ja sam sa njim sve zivo oko njega radio , a tada sam ga ostavio u njega jer je on rekao da ce mi to srediti... zato sam i rekao da je trajao 2 mjeseca jer se sve stopilo...pogledaj sto je bilo na njemu sve... a oko getribe stvarno neznam sto je on sve radio...
--- Kraj citata ---
automatici nemaju baš nekog izbora kod prenosa najduži koji se može stavit nije uopće daleko od standardnog (s kojim matik ide 50) jedino ako vam nije nko posebno pravio lančanike jer za 100 kmh treba preko 10000 rpm (ali ovi auspusi lipnik i drugi nisu ni za 7000 rpm) na tim okretajim getriba od matika se raspada. a nije mi jasno kad si tolki znalac i tolika inteligencija da naturpijaš cilindar od matika da ide 100 kako neznaš šta je u mjenjaču. ja znam sve napamet kako radi u mom mjenjaču i svaki djelić znam.a imam samo jedan motor a ti si reko da si ih imo 5-6. matikov mjenjač nisam nikad rastavljo ali opet znaš šta treba uradit da na većim okretajima polazi i da šalta prije ili kasnije u drugu
benelli:
bt cilindar imas na atxu jelda samo da ti nesto kazem bt 15ica i atx identicne masine :laughing7: samo sta je zupcanik drukciji al to za spuh ja sam kupio atx i imao je nosac i auspuh od bta i ja sam stavio lipnik a onaj auspuh sta ide ispod sica nisam ni imao al posto atx i bt imaju istu masinu onda sam reko sve org jer kad sam stavio lipnik nisam bas puno dobijo
benelli:
a ja sam reko da je bilo save org jer nisam brusio cilindar nego je bio original klip od 38l i nisam sirio kanale ni nis,ajde ako se ti toliko kuzis kazi mi koliko ide bt org
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju