Ostalo > Foto, video, music...

Tomos

<< < (5/10) > >>

benelli:

--- Citat: Beneli - 06 Travanj, 2009, 20:41:31 ---zar vi malo neidete previše s tim brzinama  :icon_scratch: atx na njemu sve original samo stavio napred veći lančanik i ide 100 lol na kvadrat,ovo sa matikom i 70 kmh može proć kod nekoga ali s atxom si pjesnički rečeno prisro

--- Kraj citata ---
nemoj me molimte samo ti ucit o tomosima ja sam imao tomosa koliko ih ti u zivotu neces imat,a kako to da tvoj atx ide 90 a atx inace ide 45

benelli:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Travanj, 2009, 20:47:24 ---ma moze ako je turpijao po cilindru, duzi prijenos ili frga te klip veci...
ja poklonio tonu tomosovih i puchovih dijelova jednom liku tu blizu mene, imalo je 15 kg u svemu, medju njima bio i lipnik...

--- Kraj citata ---
frga je bila org samo je bila gljiva gore auspuh lipnik i to je to a klip je bio od 38l

Drnda:
u mene je bio e 90, i 5-6 automatika, jedan automatik sam uspio na 95 kmh, i trajao me je oko 2 mj. ali me nije bilo ni briga za njim samo sam htio dobiti sto vise iz njega...
turpijani cilindar, smanjen squish
ngk 9
bing 21 dizna 95
neki filter samo zeljezna mrezica i unutra malo spuzve  :dontknow:
lipnik
i jedan prijatelj inace popravljao isto tomose mi je nesto prtljao po prijenosu, uglavnom brze je bacao u drugu...

benelli:
ja sam imao prvo tori,pa sam vozio četrnajsticu iz 79te i jos sad je u garazi i pali bez problema,colibri,automatik pa jos jedan automatik,bt 50s,atx sa masinom od ctxa 80,pa opet bt i onda opet automatik al je imao masinu 2003 i to sa mišelatorom i onda atx 50,colibri i 14tl su jos u garazi

Beneli:

--- Citat: benelli - 06 Travanj, 2009, 20:47:41 ---nemoj me molimte samo ti ucit o tomosima ja sam imao tomosa koliko ih ti u zivotu neces imat,a kako to da tvoj atx ide 90 a atx inace ide 45

--- Kraj citata ---
bt cilindar 18 mm karb i dizna 100+,auspuh od bt-a reza čuda čini na motorima,preuređen i nema prigušivača,filtera nemam nikakvog jer samo tako može radit,glava je toliko spuštena da klip udara u svjećicu i treba podbacit koju podlošku,novobušeni cilindar i novi klip koji je 5 mm kraći da bi usisavo više smjese. jel to dosta? ja mislim da je a ti si napisao da ti je atx original pa sad malo pomalo nadopisuješ lipnik,filter i ovo ono. ali da ga baciš iz aviona sa atxovim original karbom(12 mm) motor neće ić ni 70

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju