Ostalo > Foto, video, music...

Tomos

<< < (7/10) > >>

Drnda:

--- Citat: Beneli - 06 Travanj, 2009, 21:31:37 ---automatici nemaju baš nekog izbora kod prenosa najduži koji se može stavit nije uopće daleko od standardnog (s kojim matik ide 50) jedino ako vam nije nko posebno pravio lančanike jer za 100 kmh treba preko 10000 rpm (ali ovi auspusi lipnik i drugi nisu ni za 7000 rpm) na tim okretajim getriba od matika se raspada. a nije mi jasno kad si tolki znalac i tolika inteligencija da naturpijaš cilindar od matika da ide 100 kako neznaš šta je u mjenjaču. ja znam sve napamet kako radi u mom mjenjaču i svaki djelić znam.a imam samo jedan motor a ti si reko da si ih imo 5-6. matikov mjenjač nisam nikad rastavljo ali opet znaš šta treba uradit da na većim okretajima polazi i da šalta prije ili kasnije u drugu

--- Kraj citata ---
nisam rekao da neznam mu nista oko prijenosa, ali ja nisam htio dirati po prijenosu jer je on dosta iskusniji jer i on frizira matice i sve.. tako da najcesce njemu prepustam nesto u sto se bas najbolje ne razumijem kuzis? a neznam koji su lancanici koji je odnos zubaca... imao sam ja i e 90 i to je bila zvijer, bio je jedno vrijeme i kraci i duzi prijenos, e to je sa spuhom imalo snage uzasno.. sa tim smo po blatu se divljali... lik je u rijeku sa ctx-om uletio i zakurblao nekoliko puta i pali.. toj masini nema smrti...

Beneli:

--- Citat: benelli - 06 Travanj, 2009, 21:32:23 ---bt cilindar imas na atxu jelda samo da ti nesto kazem bt 15ica i atx identicne masine :laughing7: samo sta je zupcanik drukciji al to za spuh ja sam kupio atx i imao je nosac i auspuh od bta i ja sam stavio lipnik a onaj auspuh sta ide ispod sica nisam ni imao al posto atx i bt imaju istu masinu onda sam reko sve org jer kad sam stavio lipnik nisam bas puno dobijo

--- Kraj citata ---
sad si se prosuo ko đubar po njivi idi i stavljaj kiteve na te svoje freze ostavi se tomosa. ne postoji lipnik koji ide ispod sica zapravo za tomosa ne postoji rez. auspuh koji ide ispod sica. bt t15 i atx da imaju iste mašine  :laughing7: tu si se odo da nikad tomosa vidio nisi.  jedini auspuh koji je bolji za bt-a od njegovog originalnog je mf. a sad ta tebi čica pokaže da nemaš pravo da se nebi do jutra prepirali. oprosti ako sam te uvrjedio ali jednostavno nemogu podnjet kad mi neko soli pamet a zapravo pojma nema jer stara izreka kaže: ,,bolje mučat i pustit da te smatraju budalom,nego progovorit i to dokazat"
http://tomos-forum.forumotion.com/tomos-manual-f10/tehnieki-podaci-za-atx-bt-t13.htm

benelli:
ja kao prvo nisam imao auspuh ispod sica lipnik nego sam reko da kad sam kupio atx je bio auspuh od bta a poslje sam ja stavio lipnik al za bta,sad zadnje tomose sta sam imao bili su to atx i bt i ja sam od dve masine sklopio jednu i niti jedna radilica nije bila bas u redu i onda nakon tjedan dana mi je zaribao i onda sam je trazio radilicu i reko mi lik ja ti imam masinu od 15ice i reko dodi uzet masinu i ja sam doso kod njega uzeo tu masinu sjino radilicu i stavio tu radilicu

Beneli:

--- Citat: benelli - 06 Travanj, 2009, 21:49:40 ---ja kao prvo nisam imao auspuh ispod sica lipnik nego sam reko da kad sam kupio atx je bio auspuh od bta a poslje sam ja stavio lipnik al za bta,sad zadnje tomose sta sam imao bili su to atx i bt i ja sam od dve masine sklopio jednu i niti jedna radilica nije bila bas u redu i onda nakon tjedan dana mi je zaribao i onda sam je trazio radilicu i reko mi lik ja ti imam masinu od 15ice i reko dodi uzet masinu i ja sam doso kod njega uzeo tu masinu sjino radilicu i stavio tu radilicu

--- Kraj citata ---
radilica birač kvačilo zupčanici kurbula,blokovi su u svih tomosa isti ali kanali karb i auspuh nisu i to je jedino važno do 10 ks se turpija po cilindru a posle se već blokovi preuređuju. da si ikad u rukama imao cilindar od atx-a i bt-a znao bi o čemu govorim

Biker(ss):
puče mi sajla od zadnje kočnice  :toothy11:
sad u trgo servis za 150kn kupit novu  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju