Ostalo > Foto, video, music...
Tomos
Beneli:
pa možda se nismo sporazumjeli.ja znam kad u auta zariba motor da ga treba mjenjat ne nužno ali u većini slučajeva. on je gore rekao da je motor zaribao i da je on stavio novi motor. e o tome ja pričam ako sad kužite. a da matika sa 42 klipom ide 70 a sve drugo original to okačite mačku o rep
luna500rr:
--- Citat: benelli - 06 Travanj, 2009, 20:25:59 ---kao prvo ne mozes uspoređivat automatik sa atxom jer ima drugi prijenos ima brzine a i ti mozes jos veci klip stavit al ako je frga org od automatika
--- Kraj citata ---
karburator je od neceg drugog, najvjerovatnije od motokultivatora ''IMT 506 Agria'' neznam koji je bio velicinom ni koje su dizne, samo zanam da jetrebalo prsten s igle pomicat pomaknut d bi bolje radio. Nisam siguran jeli od te freze ili sa drugog tomosa ali znm da je bilo po njem neki glupi filter zraka. Nije trokira ni nis a isao je 70 bez problema i uz laksi brjeg i po pravcu a nizbrdo - fijuuu...
Beneli:
--- Citat: benelli - 06 Travanj, 2009, 20:23:42 ---zeznuo sam se nije sve original samo sam imao prednji zupcanik veci
--- Kraj citata ---
zar vi malo neidete previše s tim brzinama :icon_scratch: atx na njemu sve original samo stavio napred veći lančanik i ide 100 lol na kvadrat,ovo sa matikom i 70 kmh može proć kod nekoga ali s atxom si pjesnički rečeno prisro
Brla:
Bruno APN je prva liga :icon_thumright: Biker 5naja je isto jebena ali samo da je gore mašina od 5naje... ko kaže da nemože tomos zaribat?? ja imam apna četvorku i lagano remontiram - moram one štitnike skinut i nogare stavit, auspuh neki ubost, veća diza, možda farbanje i poliranje felgi i to je to... slike stavim dok ga sredim jer me je sram sad :toothy11:
Drnda:
--- Citat: Beneli - 06 Travanj, 2009, 20:41:31 ---zar vi malo neidete previše s tim brzinama :icon_scratch: atx na njemu sve original samo stavio napred veći lančanik i ide 100 lol na kvadrat,ovo sa matikom i 70 kmh može proć kod nekoga ali s atxom si pjesnički rečeno prisro
--- Kraj citata ---
ma moze ako je turpijao po cilindru, duzi prijenos ili frga te klip veci...
ja poklonio tonu tomosovih i puchovih dijelova jednom liku tu blizu mene, imalo je 15 kg u svemu, medju njima bio i lipnik...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju