Ostalo > Foto, video, music...

Tomos

<< < (3/10) > >>

Beneli:

--- Citat: benelli - 06 Travanj, 2009, 20:18:10 ---ja nisam reko da nemoze zaribat ja sam reko da je meni atx iso 100 a sve original gore

--- Kraj citata ---
nisi ti pri svojoj atx jedva ide 50 original

luna500rr:

--- Citat: benelli - 06 Travanj, 2009, 20:18:10 ---ja nisam reko da nemoze zaribat ja sam reko da je meni atx iso 100 a sve original gore

--- Kraj citata ---

kako 100 kada automatic sa 42 klipon ide 70?
jeli drukciji prjenos? (omjer u zadnjoj brzini)

benelli:
zeznuo sam se nije sve original samo sam imao prednji zupcanik veci

Drnda:

--- Citat: Beneli - 06 Travanj, 2009, 20:16:21 ---ajd reci kako može zariba klip nov 60-200 kn sitnica. zariba radilica nova 250 kn opet sitnica ležajevi 40 kn. ajd reci šta to može zaribat tolko da se više isplati stavit novu mašinu nego staru popravit?

--- Kraj citata ---
nisi ti bas ok.. ti si rekao da ne moze zaribati, a ne da se ne isplati raditi i te gluposti
a vjeruj mi meni je automatic isao 95, samo je na pustanje gas rigao vatru i trajao 2 mjeseca jer se sve stopilo u njemu... :laughing7: :laughing7:
volio bih opet uzeti automatica pa turpijati po njemu hehe bagatela sve.
na njemu mi bio bing 21 i dizna 95

benelli:

--- Citat: luna500rr - 06 Travanj, 2009, 20:19:58 ---kako 100 kada automatic sa 42 klipon ide 70?
jeli drukciji prjenos? (omjer u zadnjoj brzini)

--- Kraj citata ---
kao prvo ne mozes uspoređivat automatik sa atxom jer ima drugi prijenos ima brzine a i ti mozes jos veci klip stavit al ako je frga org od automatika

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju