Općenito > Trgovine

polini !?

<< < (5/7) > >>

180fxr:

ja se dam kladit da ja sa npr. horvatovim roxom dodjem prije do rijeke neg ti sa svojim sp-om..........ak oces mogu ti to i dokazat...........tak da nemoj pametovat dok se ne naucis vozit skutera.......prejak si na ravnom al jos uvjek jako stekas kad dodje zavoj ili kad treba pretjecat  :laughing7:
[/quote]

Budemo probali jednom.... zaboravljas da kad god smo se vozili da je meni guma bila ubijena..zato je sad "nova" a to kaj je tvoja guma ko nova pa se bacas po zavoju a moja po sredini ravna pa baca samo tako ok... :redface:

2TDottore:

--- Citat: 180fxr - 07 Travanj, 2009, 14:29:45 ---Budemo probali jednom.... zaboravljas da kad god smo se vozili da je meni guma bila ubijena..zato je sad "nova" a to kaj je tvoja guma ko nova pa se bacas po zavoju a moja po sredini ravna pa baca samo tako ok... :redface:

--- Kraj citata ---

za samaranje po zavojima nije stvar samo dobrih guma......treba imat i velika jajČeka za to........sto ti nemas jos uvjek...........  :la:

Chupsy:
nemojte tak, počnite od toga da sam vam ja uzor

em mi je skuter najbrži, em sam najjači po zavojima tu

a ovo sa gumama ne želim ni čut, osobno sam se uvjerio da i sa najjadnijom gumom možeš biti brz ako imalo imaš u glavi i znaš je dovest na radnu temperaturu te skinut zagrebački sloj masti s nje i počet je trošit tamo gdje treba a ne po sredini

najlakše je uletit u rotor sa 80 i reć biježi mi ja nemrem

180fxr:
nadam se da si vidio sto je pisalo u ovom postu..izmjenio sam ga da nebi bilo.. nemora cijeli forum znat..  :redface:

2TDottore:

--- Citat: Chupsy - 07 Travanj, 2009, 15:16:56 ---nemojte tak, počnite od toga da sam vam ja uzor

em mi je skuter najbrži, em sam najjači po zavojima tu

--- Kraj citata ---

zato i ides na grobnik sa kombijem autoputom........umjesto da to najjaci i najbrzi dokazes po staroj cesti.........  :la:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju