Općenito > Trgovine
polini !?
Chupsy:
--- Citat: 2TDottore - 07 Travanj, 2009, 17:22:48 ---zato i ides na grobnik sa kombijem autoputom........umjesto da to najjaci i najbrzi dokazes po staroj cesti......... :la:
--- Kraj citata ---
ja sam svoje dokazo, uostalom kaj ja imam ak dođem prvi?
i daj mi nađi konkurenciju pa idem
novu termogrupu?
zna bobi kak ide motor i kak se ide na sljeme i ko dođe prvi na sljeme i gore i dolje
sven_vx:
ajde dottore stanite se ti i chupsy gore kod tornja i ja cu rec tri,cetiri SAD i da vidimo ko ce prije stic dolje do onog birca na kraju... :headbang:
2TDottore:
kao prvo ne utrkivam se po nizbrdici jel to je debilno a kao drugo to su prekratki i prespori zavoji i jos je brdo i to je bzvz..........tak da nis od sljemena ili bilokakvog brda......
znam i ja kak ide chupsy tvoj motor jer sam ga vozio tak da mi nis nemoras govorit.......a ak oces malu utrkicu onda je to do grobnika.......a ja idem sa npr srkom150 ili vxrom jer su konkurentni tvom setupu i ko dodje prvi placa rucak kod DEDE.....mislim da je to ok......a ak ti mislis da ti masina nemre zdrzat 180km ganjanja onda ju mos lagano odma bacit u prvu kantu za smece ili si i ti uzmi neki drugi skuter koji je tu negdje po performansama.......... :laughing7:
gumy:
--- Citat: Chupsy - 07 Travanj, 2009, 15:16:56 ---nemojte tak, počnite od toga da sam vam ja uzor
em mi je skuter najbrži, em sam najjači po zavojima tu
--- Kraj citata ---
jel se ti to zajebavaš ili ozbiljno misliš?
Nyzvo:
--- Citat: 2TDottore - 07 Travanj, 2009, 22:46:00 ---kao prvo ne utrkivam se po nizbrdici jel to je debilno a kao drugo to su prekratki i prespori zavoji i jos je brdo i to je bzvz..........tak da nis od sljemena ili bilokakvog brda......
znam i ja kak ide chupsy tvoj motor jer sam ga vozio tak da mi nis nemoras govorit.......a ak oces malu utrkicu onda je to do grobnika.......a ja idem sa npr srkom150 ili vxrom jer su konkurentni tvom setupu i ko dodje prvi placa rucak kod DEDE.....mislim da je to ok......a ak ti mislis da ti masina nemre zdrzat 180km ganjanja onda ju mos lagano odma bacit u prvu kantu za smece ili si i ti uzmi neki drugi skuter koji je tu negdje po performansama.......... :laughing7:
--- Kraj citata ---
ovo je glupo
ak vec hocete dokazat ko bolje vozi uzmete 2 ista skuta s istim setapima i vozite se
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju