Općenito > Trgovine

polini !?

<< < (4/7) > >>

SlowRider:
Dajte malo lakse sa tim "sportovima", po tome pravi mid-race preskoci formulu.

dino gp1:

--- Citat: SlowRider - 04 Travanj, 2009, 22:08:19 ---Dajte malo lakse sa tim "sportovima", po tome pravi mid-race preskoci formulu.

--- Kraj citata ---

:laughing1:

A high end poleti :laughing9:

180fxr:
da... :redface:    :icon_biggrin:

2TDottore:

--- Citat: zip boi - 02 Travanj, 2009, 19:42:16 ---brzina nije bit , već ubrzanje :) na ravnici se vide konji a u zavoju frajeri :P

--- Kraj citata ---

e svaka ti cast.........dobro si im reko......pa nek se zamisle.........ovo je izjava koju cu si spremit negdje........  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Citat: 180fxr - 02 Travanj, 2009, 22:27:01 ---
Gle s corsom bar mozes bit blizu.... ne uz ali blizu npr. sp-a ,a s sportom.. dok sam ispred tebe mogu brisat supak i gadat te tim papirom.....  :toothy3:

--- Kraj citata ---

ja se dam kladit da ja sa npr. horvatovim roxom dodjem prije do rijeke neg ti sa svojim sp-om..........ak oces mogu ti to i dokazat...........tak da nemoj pametovat dok se ne naucis vozit skutera.......prejak si na ravnom al jos uvjek jako stekas kad dodje zavoj ili kad treba pretjecat  :laughing7:

zip boi:
gle dečki ja bi da mi skuter bude odprilike u mid-race klasi al hm... zanima me odprilike cijena corse u hr.!? i dal se top performance race može usporedit s njom!?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju