Općenito > Trgovine
polini !?
SlowRider:
Dajte malo lakse sa tim "sportovima", po tome pravi mid-race preskoci formulu.
dino gp1:
--- Citat: SlowRider - 04 Travanj, 2009, 22:08:19 ---Dajte malo lakse sa tim "sportovima", po tome pravi mid-race preskoci formulu.
--- Kraj citata ---
:laughing1:
A high end poleti :laughing9:
180fxr:
da... :redface: :icon_biggrin:
2TDottore:
--- Citat: zip boi - 02 Travanj, 2009, 19:42:16 ---brzina nije bit , već ubrzanje :) na ravnici se vide konji a u zavoju frajeri :P
--- Kraj citata ---
e svaka ti cast.........dobro si im reko......pa nek se zamisle.........ovo je izjava koju cu si spremit negdje........ :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Citat: 180fxr - 02 Travanj, 2009, 22:27:01 ---
Gle s corsom bar mozes bit blizu.... ne uz ali blizu npr. sp-a ,a s sportom.. dok sam ispred tebe mogu brisat supak i gadat te tim papirom..... :toothy3:
--- Kraj citata ---
ja se dam kladit da ja sa npr. horvatovim roxom dodjem prije do rijeke neg ti sa svojim sp-om..........ak oces mogu ti to i dokazat...........tak da nemoj pametovat dok se ne naucis vozit skutera.......prejak si na ravnom al jos uvjek jako stekas kad dodje zavoj ili kad treba pretjecat :laughing7:
zip boi:
gle dečki ja bi da mi skuter bude odprilike u mid-race klasi al hm... zanima me odprilike cijena corse u hr.!? i dal se top performance race može usporedit s njom!?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju