Ja ne znam kako to u praksi ide, ali vidim logiku da bi se to dalo tako sredit pa makar i besplatno. Zaposlenik osiguranja ce u tom slucaju imat novog "klijenta", a sefovima je to jedino bitno.
Ionako ce vas gadno izjebat kad napravite sudar u kojem ce se vidit da vam je skuter teh. neispravan i osiguranje vam tada nije duzno isplatit stetu prema onom kome ste napravili stetu. Tada ce ta osoba dobit novce iz fonda kojeg imaju osig. kuce, a vasa osig. kuca ce tuzbom od vas dobit taj iznos - prakticki cete vi platit svu nastalu stetu.
Kako bilo, zajebana su vremena i novaca je malo. Sada osig. kuce do zadnjeg detalja paze da ne plate nesto sto ne trebaju, a u slucaju da sa cak i potpunom serijalom, ali bez blokada (sto je teh. neispravno vozilo) napravite sranje, moze biti velikih (financijskih) problema za vas.
Jebiga, tako je to....
Cekaj malo, kaj ak skuter s kojim si napravil sranje nije u mogučnosti uopče proči tehnički nakon prometne nesreće, i recimo ako je i u mogučnosti ti jednim klikom uključiš el. blokadu i sve je po propisu! A druga stvar, jel skuter uopče mora na tehnički pregled nakon prometne nesreće??
A na tehničkom su se malo uozbiljili, ovo mi je druga godina da me nisu pustili zbog tablice, dobro 1. put je bila na repu, a sad je bila na nosaču za tablicu, i makar mi je frend i makar je sin od šefa te stanice, i makar poznam još par tehničara nisu mi mogli pomoći dok nisam prešel doma po BLATOBRAN i stavil tablicu na njega!! Ovo za valjke su mi narihtali ali ovo ne! E da, brzina mi je zapisana 50,1km/h i na kraju piše "stanje- LOŠE"
s tim bi jedino mogel imati problema!
E da, tablica je bila na nosaču, pravilno osvjetljena i pod istim kutem kao kad je na blatobranu, sve u svemu tablica je gore 100% kak treba, ali nije na blatobranu kak je serijski na slici i odmah je neispravan
malo glupo ali istinito!