Općenito > Propisi
Tehnički
DNKZ:
--- Citat: matija84m - 12 Studeni, 2020, 18:26:20 ---Sta se tice ispravnosti vozila to sve stoji i mora vozilo bit ispravno!!!
Ali zbog cega oni seru?
- amortizer je plinski, a mora bit na feder :icon_scratch:
- ako imas tockicu hrde na vratima. Pa koga to ugrozava :icon_scratch:
- celicne felge nesmiju imat tockice hrde. Ako ih pofarbas sa sprejom kojeg ce kisa oprat onda si ok :icon_scratch:
- svjetla moras imat kakva su org, pa makar se nista nevidi :icon_scratch:
- i tako mozemo nabrajat danima na koje sitnice gledaju samo da te sruse, a nista od toga nema veze sa sigurnoscu na cesti, niti koga ugrozavas. Tako da mi te neke stvari nikad nece bit jasne. Mislim da nisu ni njima.
Sreca je kaj uvjek nadem nekog poznatog, pa su kriteriji u granicama normale. Inace bi to bila nocna mora.
Samo se bojim kaj ce bit onoga dana kad nebude poznanstva vise.
--- Kraj citata ---
To je to igraju se sa nama Europe sa balkanskim plaćama!
matija84m:
Imamo prosjecnu starost vozila 16g.
I kako sada da sve bude tip top :icon_scratch:
Svi bi mi bili sretniji da vozimo nove aute i bez brige si.
avr freak:
--- Citat: v3kac - 12 Studeni, 2020, 20:35:43 ---Točno to, prije dva dana na vxru mi je prvo počeo sračkati kakav je to auspuh ovo ono, a originalan ?! Ja reko originalni, gleda on slegne ramenima, i onda trić trać srać da mi jedan žmigavac sprijeda malo bljedo svijetli, samo da nešto seru i seru.
--- Kraj citata ---
hoće ti reći da ostavi za kavu jer danas nije baš dobar dan, takvi su najbolji :happy3:
Corector:
Pa znas koliko se ljudi usere i scima na takve bombe koje su cista zajebancija, i da mu pare samo da ga ne psihicki ne dribla. Promotrite malo ljude koji tek dodju dok cekate na iscrpnom tehnickom j#bopregledu, ljudi se pocnu tresti cim kroce na njihovo tlo.
Zelja mi je direktom spiciti takvog sprcitelja, a onda ga jednim extremno kvalitetnim midom u rebra presavinuti po pola, i onda dok pada buljom prema podu, njezno ali zestoko primit je da se izbjegne slobodan pad. E to se zove kvalitetno zbrinjavanje smeca!. Nek i oni vide kvalitetu.
balki:
Kad su vec poceli sitnicariti sa E oznakama na svjetlima, zmigavcima, retrovizorima i auspuhima sta mislite dal bi radili problema ako bi "normalni" diskovi bili zamjenjeni "valovitim" diskovima? (Kao skut nije homologiran u izvedbi sa wawe diskovima pa zato...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju