Općenito > Propisi
Tehnički
zvonkec92:
Meni jos niko nije prigovorio na braking disk na rallyu, mislim da oko toga nebi smjeli nikaj prigovarat samo velis to je zamjenski
balki:
Thx- Tako i bude :icon_thumright:
avr freak:
ja isto imam prednji i zadnji Braking disk, nije bilo nikad problema oko toga
rs50e9:
--- Citat: v3kac - 12 Studeni, 2020, 13:30:30 ---Cvh uopce nije drzavna nego privatna firma.
--- Kraj citata ---
tocno tako, ali zasto sam to tako napisao.......tko bi pomislio da to moze bit privatno?
drzavni poslovi u privatnoj firmi? mali dio ostaje drzavi, a vlasnici.......
......od 2018 mup je prepustio poslove prijenosa, i neke nadzore CVH-u
vlasnici najveci tj najjaci dionacari su u rh
sta mislis tko stoji iza toga? strani investitor ili neki hercegovac koji je to 93 odlucio tako?
svaka tehnicka stanica mora uplacivat odredjeni postotak CVHu krajem godine
moje misljenje je da stezu malo nas vozace radi nekih zakona da bi i dalje mogli ubirat
sve dok to ne bu kao u njemackoj il srbiji da tehnicki obavis kod licenciranog mehanicara, to bu drzavna firma(nesto kao hdz u pocetku ili hns uvijek) puno para je tu, a samo 8,9posto ide drzavi. a drzava je ta koja kaze da moras regat osigurat i imat tehnicki ispravno vozilo
suma sumarum, to ti je
Tomi_ZG:
--- Citat: balki - 24 Studeni, 2020, 00:40:01 ---Kad su vec poceli sitnicariti sa E oznakama na svjetlima, zmigavcima, retrovizorima i auspuhima sta mislite dal bi radili problema ako bi "normalni" diskovi bili zamjenjeni "valovitim" diskovima? (Kao skut nije homologiran u izvedbi sa wawe diskovima pa zato...)
--- Kraj citata ---
Mislim da to nitko neće gledat,ali koliko čujem ima svakakvih pacijenata po stanicama koji će sitničarit i za drugi šaraf,moje je mišljenje da te zajebavaju onoliko koliko im dopustiš,normalno ak dođeš s urednim vozilom ne s nekom raspadajućom kramom
A ovo da se ne prolazi sa zx-om slušam ni sam ne znam koliko godina da mi je dojadilo to više slušat,svake godine ista kafanska priča,strogo - nema prolaska,i onda opet prođem,i ove godine trabunjaju po forumima da nema prolaska sa rezo spuhom,a ja opet prođem,ajde budemo vidjeli u 3. mjesecu kad mi je rega
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju